Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

Liežuvis ir draugas: A.Anušauskas pasijuokė iš jam įgėlusio G.Landsbergio

Krašto apsaugos ministro posto netekęs vienas populiariausių Tėvynės sąjungos-Lietuvos krikščionių demokratų sąjungos politikų Arvydas Anušauskas nepraleido negirdomis partijos pirmininko Gabrieliaus Landsbergio pasakymo, kad liežuvis dažnai nebuvo jo draugas. A.Anušauskas partijos lyderiui atsakė, kaip įpratęs, savo „Facebook“ paskyroje.
Arvydas Anušauskas ir Gabrielius Landsbergis
Arvydas Anušauskas ir Gabrielius Landsbergis / 15min nuotr.

Premjerės Ingridos Šimonytės iniciatyva krašto apsaugos ministro postą Laurynui Kasčiūnui užleidęs A.Anušauskas išeidamas įplieskė skandalą, kai po susitikimo su prezidentu pareiškė, kad kai kurie karinės įrangos gamintojai bandė paveikti Krašto apsaugos ministerijos pareigūnus. Kilus skandalui A,.Anušauskas savo poziciją švelnino, o Specialiųjų tyrimų tarnyba, apklaususi politikus ir pareigūnus, nutarė tyrimo nepradėti.

Mes esame ne vieną sykį pastebėję, kad liežuvis nebuvo didžiausias pono Anušausko draugas.

Neseniai iš vizitų užsienyje grįžęs G.Landsbergis, kuris ne kartą viešai yra reiškęs kritiką A.Anušauskui, sakė, kad pats neinicijuos proceso, jog partija įvertintų A.Anušausko elgesį dėl pareiškimo apie galimą korupciją krašto apsaugos sistemoje, kurios, teisėsaugai patikslinus informaciją, nenustatyta.

Kai liežuvis tampa didžiausiu draugu, pasistenkite, kad tai nebūtų vienintelis jūsų tikras draugas.

„Pasakysiu tiktai tiek: apmaudi situacija. Bet beveik per ketverius metus mes esame ne vieną sykį pastebėję, kad liežuvis nebuvo didžiausias pono Anušausko draugas“, – pažymėjo jis.

A.Anušauskas neliko skolingas ir netrukus savo paskyroje „Facebook“ atkirto G.Landsbergiui: „Kai liežuvis tampa didžiausiu draugu, pasistenkite, kad tai nebūtų vienintelis jūsų tikras draugas.“

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Reklama
LPC meno galerijoje eksponuojamos parodos turi išskirtinę misiją
Reklama
Top 5 „Dreame“ dulkių siurbliai 2024
Užsisakykite 15min naujienlaiškius