Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2012 08 01

Mantas Adomėnas aiškina nenutekinęs informacijos apie konservatorių rinkimų strategiją

Tėvynės sąjungos-Lietuvos krikščionių demokratų (TS-LKD) atstovas Mantas Adomėnas kategoriškai neigia spaudai nutekinęs informaciją apie tai, kaip konservatoriai rengiasi Seimo rinkimams.
Mantas Adomėnas
Mantas Adomėnas / Andriaus Ufarto/BFL nuotr.

Prieš kelias dienas „Lietuvos rytas“ citavo konservatorių grietinėlės pasitarimo su viešųjų ryšių specialistais protokolą, iš kurio matyti, kad šios partijos strategija prieš rudenį įvyksiančius rinkimus – skleisti įvairias baimes. „Analizuoti oponentų problemas, pradėti šaipytis, traukti per dantį, imti ir taršyti V.Uspaskicho programėles. Neleisti A.Butkevičiui plūduriuoti debesėlyje, kuris vadinasi „ne Kubilius”, V.Uspaskichą lyginti su cirkininku Arūnu Valinsku“, – tokią strategiją svarsto konservatoriai.

Trečiadienį „Kauno diena“ pranešė, kad kai kurie TS-LKD Centrinio rinkimų štabo atstovai įtaria, jog dokumentą dienraščiui perdavė M.Adomėnas. Neva jis taip atsidėkojo laikraščiui už tai, jog šis parašė, kad M.Adomėnas svarstė trauktis iš Centrinio rinkimų štabo.

Išplatintame rinkimų štabo pranešime rašoma, kad paviešintas pasitarimų protokole esanti informacija „galėtų būti kelių mėnesių senumo ir labiau panaši į pasikalbėjimus po darbo nei į kokius nors darbinius dokumentus, ir nieko bendro neturinti su realia partijos veikla“.

„Pastaruoju metu sustiprėjęs knaisiojimasis po TS-LKD Centrinio rinkimų štabo veiklą, prieš tai aptikta pasiklausymo įranga suponuoja į labai nuoseklią politinių oponentų ar nežinia kokių struktūrą tendencingą veikimą, siekiant diskredituoti štabo veiklą prieš artėjančius Seimo rinkimus ir pačią rinkimų kampaniją. Be to, veikiama pasitelkiant juodąsias technologijas pagal principą: skaldyk ir valdyk. Partijos viduje ieškoma neva išdavikų, bandoma skleisti dezinformaciją ir taip supriešinti TS-LKD partijos narius jos viduje“, – pranešime cituojamas M.Adomėnas.

Politikas ketina kreiptis į Lietuvos žurnalistų ir leidėjų etikos komisiją, kad ši apsvarstytų informaciją paskleidusią žiniasklaidos priemonę.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius