Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2010 04 01

„Mega“ kviečia į „Mamyčių akademiją“

Nuo šiol kiekvieno mėnesio antrieji ketvirtadieniai esamų ar būsimų Kauno mamyčių kalendoriuje turėtų būti pažymėti – tokiu metu jų laukia prekybos ir laisvalaikio centro „Mega“ organizuojama „Mamyčių akademija“.
Garsios mamos, padedamos lėlininkės E.Kvintienės, savo vaikams sukūrė medvilninius zuikius ir paršelius.
„Mega mamyčių akademijos“ užsiėmimuose mamos galės pabendrauti vienos su kitais, o taip pat gauti naudingos informacijos apie vaikų auginimą. / Irmanto Gelūno / BNS nuotr.

Užsiėmimuose esamos ir būsimos mamytės ne tik smagiai leis laiką, susipažins vienos su kitomis, bet ir išgirs specialistų paskaitas ir konsultacijas apie mažylio priežiūrą ir ugdymą, mamos grožį ir sveikatą, gražiausių mamos ir vaiko akimirkų įamžinimą, psichologiją bei daugybę kitų temų. Taip pat vyks diskusijos įvairiomis aktualiomis temomis, be to, į akademiją atėjusių mamyčių lauks specialios nuolaidos, pasiūlymai bei dovanos.

„Mega mamyčių akademijos“ atidarymas vyks balandžio 8 dieną, 14 val., vaikų pramogų klube „Megiukas“. Renginyje mamytės laukiamos kartu su savo mažyliais. Atidarymo metu vyks loterija, kurioje trys laimingosios mamytės laimės 50 Lt dovanų čekį.

Organizatoriai prašo visų seminare norinčių dalyvauti mamyčių iš anksto registruotis telefonu 37 239 000 arba el. paštu info@mega.lt.

Balandžio 8-ąją vyksiančiame seminare mamytės išgirs apie kūdikio odelės priežiūrą, ankstyvąjį ugdymą ir muzikos įtaką mažyliui, specialistas kalbės apie būsimų mamų išgyvenamas baimes bei kaip jų atsikratyti, kaip prižiūrėti save prieš ir po gimdymo. Dienos pabaigoje mamytės galės paganyti akis į drabužėlių nėščiosioms kolekciją.

„Mega mamyčių akademija“ veiks visus metus, taigi mamytės galės stebėti, kaip auga jų mažyliai bei kaip keičiasi ir gražėja jos pačios.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius