-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2011 03 31

Melų dieną „Vakaryje“ - „Melo detektorius“

Balandžio 1-ąja, Melagių dieną, salės „Vakaris“ žiūrovams 20 val. bus pristatyta „Domino teatre“ Kosto Smorigino režisuota komedija „Melo detektorius“, kuri abejingų ir nesišypsančių nepaliks nei vieno.
Spektaklyje su humoru pasakojama gana gyvenimiška situacija.
Spektaklyje su humoru pasakojama gana gyvenimiška situacija. / Vakario nuotr.

Vienintelę metuose dieną – balandžio 1-ąją – susiduriame su keistu psichologiniu paradoksu – galime meluoti kiek tik leidžia laki fantazija ir nesulauksime jokių priekaištų. Maža to, užsitikrinsime sėkmę visiems ateinantiems metams. Kita vertus, nieko čia nuostabaus, nes balandžio 1-oji – Melagių diena. Išdaigų ir juoko diena nuo seno yra minima ne tik Lietuvoje, bet ir Europoje, todėl kviečiame visus, norinčius pasijuokti ir įsitikinti melo galia, kartu su „Domino teatro“ spektakliu „Melo detektorius“.

Spektaklio režisierius Kostas Smoriginas, muzika - Fausto Latėno. Vaidina Algirdas Latėnas, Viktorija Kuodytė ir pats Kostas Smoriginas.

Spektaklio siužetas gana kasdienis:  vyras, tipiškas darbininkų klasės atstovas, užmiršta, kur padėjo atlyginimą. Žmona, tipiška darbininkų klasės atstovė, iškviečia hipnotizuotoją, kad šis hipnozės seanso metu sužinotų, kur pinigai. Tačiau retai pasitaikanti galimybė gauti atsakymus į visus užduodamus klausimus vilioja ir ragina nesustoti ties vienu klausimu.

Moters smalsumas beribis – ji nori sužinoti ir daugiau dalykų apie savo vyrą. Geriau jinai to būtų nedariusi – paaiškėja, kad ji gyvena ne visai su tuo žmogumi, kaip anksčiau maniusi.
Vyras taip pat įsigeidžia sužinoti žmonos praeitį ir tas mintis, kurių ji niekad neatskleidžia. Geriau ir jis nebūtų to daręs...

„Melo detektorius“ – linksma, ironiška komedija, kurioje slypi didelė išmintis: meilė ir tiesa kartais būna sunkiai suderinami dalykai. Kuo labiau žmonės kapstosi vienas kito praeityje, tuo aiškiau supranta, kad kone visą gyvenimą nugyveno su nepažįstamu žmogumi.
 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius