Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2014 07 02

Ministrai dėl viceministrų sprendimus žada tik sulaukę STT išvadų

Ministrai teigia laukiantys oficialių atsakymų iš teisėsaugos institucijų apie vadinamojo „juodojo sąrašo“ viceministrų reputaciją, prieš priimdami sprendimus dėl jų tolesnio darbo, trečiadienį rašo dienraštis „Kauno diena“.
Dalia Grybauskaitė ir Rimantas Šadžis
Dalia Grybauskaitė ir Rimantas Šadžius / Irmanto Gelūno / BNS nuotr.

Finansų ministras Rimantas Šadžius atsisakė komentuoti prezidentės Dalios Grybauskaitės pareiškimą, kad ji netvirtins tų ministrų, kurie neatleis įtartinų viceministrų.

„Prezidentės pareiškimų nekomentuosiu nei ilgai, nei trumpai“, – prieš padėdamas ragelį tepasakė ministras.

Socialdemokrato teisingumo ministro Juozo Bernatonio atstovas Sergejus Tichomirovas teigė, kad, kol nebus oficialios informacijos iš institucijų apie viceministro Saulius Stripeikos reputaciją, komentarų ar kokių nors veiksmų taip pat nebus.

Vidaus reikalų ministerijos atstovas Valdas Kaminskas buvo įpareigotas perduoti „Tvarkos ir teisingumo“ nario viceministro Algimanto Juocevičiaus ir ministro Dailio Alfonso Barakausko poziciją, kad, kol laukiama pažymų iš teisėsaugos, jie nekomentuos.

Žemės ūkio ministro Vigilijaus Juknos patarėjos Jolantos Butkevičienės teigimu, dar anksti spręsti, koks bus ministro sprendimas gavus visą informaciją, bet ministras yra linkęs jos sulaukti.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius