Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2013 06 16

Mirė verslininkas, „Arvi“ įmonių grupės valdybos narys Juozas Urbaitis

Šį sekmadienį, birželio 16 d., būdamas 59-ių mirė ARVI įmonių grupės valdybos narys, aktyvus visuomenės veikėjas, mecenatas Juozas Urbaitis. Naktį jam sustojo širdis.
Juozas Urbaitis
Juozas Urbaitis / Asmeninio archyvo nuotr.

Pastaraisiais mėnesiais net ir sirgdamas aktyviai dirbo, nestokojo entuziazmo ir ateities planų plėtoti verslą bei toliau aktyviai palaikyti Marijampolės regiono plėtrą, tarptautinius santykius.

Už nuolatinį rūpestį regionu Juozui Urbaičiui šiais metais įteiktas ir Šv. Jurgio – Marijampolės globėjo medalis už nuopelnus plėtojant Sūduvos krašto žemės ūkį. Verslininkas taip pat buvo paskirtas Marijampolėje įkurto Moldovos garbės konsulato naujuoju garbės konsulu, jam įteikti konsulinis patentas ir egzekvatūra. Būdamas konsulu jis skatino tautų bendradarbiavimą, plėtojo ryšius tarp mokslo, kultūros institucijų, įvairių visuomenės sluoksnių.

Juozo Urbaičio sūnus Martynas Urbaitis yra ARVI įmonių grupės viceprezidentas, žmona Rima ir dukra Šarūnė taip pat dirba įmonėje.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius