Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti
2010 03 06

Mugė Klaipėdoje pranoko prekeivių lūkesčius

Kaziuko mugėje uostamiestyje jokiu sunkmečiu nekvepėjo: gražiu oru besidžiaugiantys prekeiviai tikino, nė nesitikėję, kad seksis taip puikiai.
Teatro aikštė plyšo nuo prekeivių.
Teatro aikštė plyšo nuo prekeivių. / A.Kripaitės nuotr.

Organizatoriai jau prieš savaitę prognozavo, kad mugė bus didžiausia istorijoje nuo pat jos atgaivinimo prieš aštuoniolika metų. Registruoti buvo tik didieji prekeiviai, o smulkieji amatininkai ėjo tiesiai į šventę.

Tokios gausios mugės nebuvo matę nė nuolatiniai Kaziuko pirkėjai.

Šeštadienio vidurdienį praeiti Teatro aikštę buvo sudėtinga. Gausu pirkėjų buvo ir Turgaus gatvėje, kurią taip pat užėmė amatininkai.

„Labai gerai sekas, dar niekada Klaipėdoje mugėje tiek žmonių nebuvo“, - teigė iš Tauragės su pintais krepšiais atvykęs Vytautas. Iš vytelių krepšelius pinantis vyras kitą savaitgalį ketino vykti į Kauną. Tačiau po sėkmingos prekybos uostamiestyje baiminasi, kad nebeturės ko pasiūlyti laikinosios sostinės gyventojams.

Riestainių ir meduolių pardavėjai iš Kauno tikino, kad šeštadieninė prekyba Klaipėdoje pranoko Vilniaus Kaziuką. Anot pardavėjo Giedriaus, vos spėjama suktis, o žmonės į mugę susirinko ne tik vienas į kitą paspoksoti.

Iš Palangos į Klaipėdą su vytintomis stintomis, rūkytomis skumbrėmis atvažiavęs Julius jau apie pietus nebeturėjo ko pasiūlyti mugės lankytojams. „Pasiseka kartais. Šiandien kaip tik tas kartas. Laukiu, kol papildymą atveš“, - sakė pardavėjas.

Kaziuko mugė Klaipėdoje, prasidėjusi šeštadienio rytą, tęsis iki sekmadienio pavakarės.

A.Kripaitės nuotr./`eatadienį Klaipėdoje aurmuliavo Kaziuko mugė.
A.Kripaitės nuotr./Šeštadienį Klaipėdoje šurmuliavo Kaziuko mugė.


 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Užsisakykite 15min naujienlaiškius