-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2010 06 17

„Muzikuojančiame kelte“ sezoną atidarys A.Mamontovas

Šeštadienį į Kuršių marias išplauks „Muzikuojantis keltas–2010“. Koncertai ant vandens klaipėdiečius ir miesto svečius džiugina jau ketvirtus metus iš eilės. Muzikos koncertų organizatoriai žada, kad šis sezonas bus ypatingas – ir kelto aplinka, ir muzikinė programa dvelks retro stiliumi.
Andrius Mamontovas
Andrius Mamontovas / 15min nuotr.

65–ąjį jubiliejų švenčianti bendrovė „Smiltynės perkėla“ muzikinėms kelionėms po Kuršių marias skyrė 33–ius metus skaičiuojantį seniausią ir spalvingiausią istoriją turintį keltą „Kintai“.
Kadangi šis keltas dar nė karto nebuvo naudotas koncertams,  teko jį iš anksto paruošti – laivo detalės buvo perdažytos, svečiams sukurta jauki aplinka.

„Mums šis sezonas tikrai ypatingas. Pernai, vos pasibaigus muzikuojančio kelto sezonui, buvome apipilti klausimais, ar muzikinės kelionės bus rengiamos ir šiemet. Džiugu pranešti, kad tuoj paskelbsime ketvirtąjį muzikuojančio kelto sezoną ir suteiksime žmonėms galimybę romantiškai ir įsimintinai leisti vasaros vakarus“, – pasakojo „Muzikuojančio kelto“ organizatorė Mindvilė Kaušpėdaitė.

Promoplius nuotr./Koncertai šią vasarą vyks seniausiame kelte „Kintai“ .
Promoplius nuotr./Koncertai šią vasarą vyks seniausiame kelte „Kintai“ .

„Muzikuojantis keltas“ sezoną jau rytoj pradeda akustiniu Andriaus Mamontovo koncertu. Renginio organizatoriai šį atlikėją vadina muzikuojančio kelto sėkmės simboliu, nes keltas per A. Mamontovo koncertus visada būna pilnas.

Muzikos gerbėjai šią vasarą taip pat turės progą išgirsti romantiškų ir jausmingų Ingos Jankauskaitės romansų, čigonų ansamblio „Sare Roma“ pasirodymus, dainuoti kartu su Sasha Song, Rūta Ščiogolevaite, Biplan, vakarus romantiškai leisti su Jurga Šeduikyte bei Aktorių trio.

Koncertų pradžia – 20 val. Keltas „Kintai“ išvyksta iš  Kruizinių laivų terminalo.
 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius