-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2010 04 16

Nemokamas traukinukas jau kursuoja

Nuo vakar dienos Kruiziniame laivų terminale pradėjo kursuoti traukinukas. Taip „Smiltynės perkėla“ palengvino pėsčiųjų susisiekimą su keltu.
Nuo ketvirtadienio Kruiziniame laivų terminale pradėjo kursuoti traukinukas.
Nuo ketvirtadienio Kruiziniame laivų terminale pradėjo kursuoti traukinukas. / G.Kubiliūtės nuotr.

Šešiasdešimties vietų traukinukas keleivius veža nemokamai. Jis kursuoja trečiadieniais–sekmadieniais nuo 9.15 iki 17.15 val.

Kaip žinia, jau porą savaičių Senosios perkėlos keltai išvyksta iš naujos vietos – Kruizinių laivų terminalo. „Pirmomis dienomis buvo šiokių tokių nesusipratimų, pasiklydo keletas žmonių. Tačiau dabar viskas vyksta sklandžiai. Nuo šiol susisiekimą palengvins traukinukas, nes vis dėlto atstumas iki kelto yra maždaug kilometras“, – sakė „Smiltynės perkėla“ generalinis direktorius Darius Butvydas.

Traukinuko prireikė, dėl to, kad iki šiol nėra atstatytas pasukamasis tiltelis, todėl žmonėms tenka daryti didelį lankstą, kad pasiektų keltą. 

„Kol kas dirba vienas vairuotojas. Ar ir toliau taip išliks, priklausys nuo situacijos – jei bus dideli keleivių srautai, galbūt reikės antros pamainos ir važinės dažniau“, – svarstė D.Butvydas.

Traukinukas kursuos tol, kol bus įrengtas pasukamasis tiltelis. Nors ir jam atsiradus, traukinukas gali toliau dirbti, tačiau paslauga greičiausiai taptų mokama.

Nuo kitos savaitės pradės važinėtis ir antrasis traukinukas Smiltynėje. Jis keleivius nugabena iki Jūrų muziejaus.
 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius