-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2011 06 22

Neoficialiai jau švenčiamos arenos pabaigtuvės

Trečiadienį Klaipėdos savivaldybėje surengtoje spaudos konferencijoje skambėjo optimistinė gaida dėl arenos statybų, esą jau pradėtas baigiamasis etapas.
Arenos statybų tempai ėmė kelti nerimo pajūrio verslininkams.
Jau pradėtas baigiamasis arenos statybos darbų etapas. / Aurelijos Kripaitės/15min.lt nuotr.

Šiuo metu vyksta ir jau baigiami Klaipėdos arenos apdailos darbai, 3-ajame arenos aukšte jau nutiesta kiliminė danga, pakabinti šviestuvai, belikę tik valymo darbai. Kiek stringa vėdinimo sistemų montavimas ir išbandymas, tačiau jau skelbiama, kad pradėtos pastato „pridavimo” Nuolatinei statybų komisijai procedūros. Esą jau ruošiamos šūsnys dokumentų, kuriuos reikės pateikti statybų komisijai. Jos nariai jau dairosi po areną, lankėsi čia ir ugniagesiai bei policininkai. 

Nors antrojo, baigiamojo, statybos darbų etapo procedūros jau pradėtos, tačiau žinios apie statybų pabaiga iš pačių statytojų savivaldybė dar nesulaukė.  Tai privalu padaryti iki birželio 28 dienos, kai numatytos keliskart nukeltos arenos statybų pabaigtuvės. Specialistai tikina, kad statybų pabaigos data tikrai nebus nukelta, kaip tai įvyko Kaune.

Nemažas poslinkis esą vyksta ir šalia arenos esančioje Dubysos gatvėje: jau išasfaltuota dalis gatvės, kitą savaitę ketinama tęsti asfaltavimo darbus.

Pirmasis renginys Klaipėdos arenoje įvyks liepos 28 dieną.
 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius