-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2010 10 26

Nidoje krepšinio aistruoliai varžėsi su „Žalgirio“ žvaigždėmis

Neringoje moksleivių atostogos prasidėjo įspūdinga krepšinio švente, kuria džiaugėsi ir mokiniai, ir suaugę.
Šventės dalyviai.
Šventės dalyviai. / Neringos savivaldybės nuotr.

Praėjusį sekmadienį Nidos vidurinėje mokykloje vykusioje šventėje apsilankė trys Lietuvos krepšinio žvaigždės iš Kauno „Žalgirio“ krepšinio klubo: legionierius Omaras Samhanas, Mindaugas Kuzminskas ir 2010-ųjų Pasaulio krepšinio čempionato bronzos laimėtojas Tomas Delininkaitis.

Renginys organizuotas Neringos garbės piliečio Antano Vinkaus, šiuo metu einančio Nepaprastojo ir įgaliotojo Ambasadoriaus pareigas Rusijoje, iniciatyva.

Apie keturiasdešimt Neringos krepšinio aistruolių, kurių jauniausiam buvo septyneri, o vyriausiajam – daugiau nei 40, išbandė jėgas ir kartu žaidė su mūsų profesionalaus krepšinio žvaigždėmis. Įvairiose krepšinio rungtyse varžėsi ir  senas krepšinio tradicijas puoselėjanti Neringos „Kuršių“ komanda. Renginio arbitrai buvo krepšinio gudrybių jaunuosius neringiškius mokantys Andrius Bagdonas ir Viktoras Kriukovas.

20 geriausiai krepšinio rungtyse pasirodžiusių neringiškių, buvo apdovanoti specialiais „Žalgirio“ klubo prizais – žaliai-baltais šalikais. Dar tiek pat prizų buvo skirta kitiems šventės dalyviams.

Neringiškiai juos aplankiusius svečius taip pat pagerbė dovanomis – Neringos vėtrungėmis ir 600 puslapių knyga su meniškais Nidos vaizdais. Jas žalgiriečiams įteikė Neringos Savivaldybės Administracijos direktorius Algimantas Vyšniauskas ir Savivaldybės Švietimo ir sporto komiteto pirmininkas Česlovas Stonys.
 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius