-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2010 01 27

Nuo šalčio Klaipėdoje vėl trūkinėja vamzdžiai

Šaltukas toliau krečia nemalonias išdaigas – be vandens trečiadienio rytą liko uostamiesčio Joniškės kvartalo gyventojai.
Šiluminės trasos konstrukcijos
Šaltis krečia nemalonias išdaigas, kai kuriuos gyventojus palikdamas be vandens. / Andriaus Ufarto/BFL nuotr.

Pasak bendrovės „Klaipėdos vanduo“ dispečerės, anksti ryte buvo gautas pranešimas, kad Joniškės gatvėje iš po žemių bėga vanduo. Vanduo veržėsi į gatvę, tad čia netrukus susikaustė ledas, vairuotojai turėtų būti atsargus.

„Kol kas nežinome priežasties, kol vamzdžiai neatkasti, bet greičiausiai bus kažkur trūkę. Jau nustatyta, kad nutekėjimas yra prie Joniškės gatvės 27-ojo namo“, – sakė dispečerė. Moteris tikino, kad avarija jau likviduojama ir trečiadienio pavakarę vanduo gyventojams bus vėl tiekiamas.

Dėl vandentiekio avarijos nutrauktas vandens tiekimas kvartalo gyventojams nuo Joniškės gatvės 26-ojo namo. Vanduo netiekiamas ir Joniškės kapinėms. 

Savaitgalį be vandens buvo likę 15-os Klaipėdos daugiabučių gyventojai. Pirmadienį Klaipėdos savivaldybėje surengto pasitarimo metu bendrovės „Klaipėdos vanduo“ generalinis direktorius Leonas Makūnas teigė, jog žiemą vandentiekio avarijų padvigubėja. Sausį jų užfiksuota 17-a.  

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius