Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti
2009 03 22

Nusikalstamo pasaulio autoriteto laidotuvės – be minios (nuotraukos)

Sekmadienį Petrašiūnų kapinėse palaidotas Kauno nusikalstamo pasaulio veteranas Algirdas Žemaitis, pravarde Kukas.
Sekmadienį Petrašiūnų kapinėse palaidotas Kauno nusikalstamo pasaulio veteranas Algirdas Žemaitis, pravarde Kukas.
Sekmadienį Petrašiūnų kapinėse palaidotas Kauno nusikalstamo pasaulio veteranas Algirdas Žemaitis, pravarde Kukas. / Eriko Ovčarenko/15min.lt nuotr.
Temos: 1 Laidotuvės

Mafijos šulo laidotuvėse dalyvavo tik artimieji ir draugai: antroji žmona, iš JAV spėjusi grįžti sesuo ir kiti artimai su Kuku bendravę asmenys. Tarp jų nesimatė sūnaus iš pirmosios santuokos – 19-mečio Mindaugo Žemaičio. Jis šiuo metu atlieka bausmę kalėjime.

15min.lt primena, kad 50-metis A.Žemaitis-Kukas buvo nušautas praėjusį antradienį, kovo 17-ąją, seno pažįstamo Valdemaro Labanausko bute.

Apie nelaimę policijai tą patį vakarą pranešė pats V.Labanauskas. Vėliau jis prisipažino, jog A.Žemaitį nušovė, nes gynėsi. Penktadienį Kauno apylinkės teismas leido suimti V.Labanauską dviems mėnesiams.

Įvykį tirianti Kauno apygardos prokuratūros ir policijos pareigūnų tyrimo grupė kol kas nekomentuoja jokių nužudymo versijų. Taip pat dar neskelbiama, ar nusikaltimo metu auka buvo neblaivi. Kuko nužudymu kaltinamas V.Labanauskas nelaimės vakarą buvo stipriai apsvaigęs. Jo kraujyje rasta 2,7 promilės alkoholio.

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Užsisakykite 15min naujienlaiškius