Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2023 12 23

Opozicijos atstovai rengia projektą dėl pirmalaikių Seimo rinkimų, bet paramos – nedaug

Seimo opozicijos atstovai po nepavykusios apkaltos kalėjime bausmę atliekančiam Vytautui Gapšiui renka parašus dėl pirmalaikių Seimo rinkimų.

Jie, anot iniciatorių, būtų rengiami su rinkimais į Europos Parlamentą birželį. Tačiau šios iniciatyvos sėkme abejoja ir jos šalininkai.

„Nutarimo projektas paruoštas, bet ketvirtadienis buvo labai emocinė diena, šiandien bus ramesnės galvos ir tos frakcijos, opozicinės, kurios galvoja, kad prasminga, pasirašys. Šiandien tas procesas vyks, nutarimas paruoštas, jis bus įregistruotas“, – šeštadienį žurnalistams Seime sakė opozicinės Demokratų sąjungos „Vardan Lietuvos“ lyderis Saulius Skvernelis.

Pirmalaikius Seimo rinkimus būtų siūloma rengti su Europos Parlamento (EP) rinkimais kitų metų birželio 9 dieną, o siūlymai paleisti Seimą pasigirdo po ketvirtadienio balsavimo, kai neužteko balsų panaikinti kalėjime bausmę dėl kyšininkavimo ir prekybos poveikiu atliekančio opozicinės Darbo partijos frakcijos atstovo V. Gapšio mandato.

Entuziazmo nėra ir opozicijoje

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius