Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2010 03 27

Originaliausiu parodos „Namų pasaulis 2010” stendu buvo pripažintas...

Besibaigiančioje parodoje „Namų pasaulis 2010“ viena didžiausių Kauno telekomunikacijų bendrovių INIT buvo įvertinta už kūrybiškiausiai įrengtą stendą ir nominacijoje „Originaliausias prisistatymas“ pelnė apdovanojimą.
Apdovanojimas.
Apdovanojimas. / Organizatorių nuotr.
Temos: 1 Paroda

Komisijos pirmininkas KTU statybinių medžiagų ir konstrukcijų tyrimo centro direktorius doc. E. Ivanauskas bendrovės atstovams už išradingumą ir puikiai įgyvendintą idėją įteikė auksinio gaublio statulėlę ir diplomą. Šiais metais tradicinėje 17–oje specializuotoje statybos, interjero, apdailos medžiagų bei baldų parodoje „Namų pasaulis 2010“ dalyvauja virš 170 įmonių.

„Labai malonu, kad esame pastebėti ir įvertinti tarp daugelio kitų parodos dalyvių. Džiaugiamės, kad mūsų idėja leisti besidomintiems technologijų naujovėmis išbandyti absoliutų internetą ir pasinerti į skaitmeninės televizijos pasaulį yra suprasta, o pastangos įrengti jaukią laisvalaikio zoną, kurioje su malonumu užsuka parodos lankytojai smagiai praleisti laiko, buvo įvertintos“, – sakė apdovanojimą atsiėmusi INIT rinkodaros direktorė Olga J. Belova.

INIT šiais metais parodoje lankytojus pasitinka dviejuose stenduose. Komisijos palankiausių įvertinimų sulaukusiame „Laisvalaikio zonos“ stende pristatomas absoliutus šviesolaidinis 120 Mbps spartos internetas, kuris yra vienas moderniausių Lietuvoje. INIT šiame stende suteikia puikią progą kiekvienam išbandyti ir pajausti jo aukščiausią kokybę bei galimybes. „Laisvalaikio zonoje“ lankytojai taip pat kviečiami susipažinti su skaitmeninės televizijos pasauliu ir čia smagiai praleisti laiką daugybėje televizorių transliuojamų vaizdų stende kartu su plokšteles sukančia DJ Aušrine.

Šiais metais bendrovė INIT švenčia savo veiklos dvidešimtmetį. Jubiliejiniais metais bendrovė įdiegė pažangią technologiją, kuri leido vartotojams pasiūlyti iki 120 Mbps spartos šviesolaidinio interneto planus. Svarbiausi šios technologijos pranašumai – aukšta paslaugos kokybė ir nedidelė paslaugos savikaina.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius