-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2011 07 04

Paaugliams – nemokama stovykla Vilniuje

„TAPK“ – taip pavadintas projektas vaikams ir jaunimui suteikia galimybę Vilniuje atostogauti turiningai ir įdomiai, be to – visiškai nemokamai.
Maištaujantis paauglys
Maištaujantis paauglys

Vadybos ir Psichologijos institutas skelbia atidaręs kūrybišką nemokamą vaikų vasaros stovyklą. Tai puiki proga suteikti vaikams galimybę turiningai ir įdomiai praleisti atostogas. Tie, kurie per mokslo metus nespėja ar negali lankyti kelių būrelių ar studijų, dabar galės susipažinti su  aktorystės, šokių, dainavimo, dailės, televizijos ir žurnalistikos subtilybėmis.

Paskaitas veda žinomi Lietuvos meno ir televizijos pasaulio atstovai: aktorė ir vaikų dramos studijų vadovė Vida Židonienė, dainininkė – „Kelias į žvaigždes 3“ finalininkė  Donata Baltrušaitytė, TV3 žurnalistė Ligita Juknevičiūtė, menininkė, TV laidų vedėja Nomeda Marčėnaitė, linijinių šokių įkūrėja ir pradininkė Renata Janušonienė,  renginių organizatorius, TV laidų autorius ir menininkas Remigijus Ruokis. Vaikai šioje stovykloje  ne tik susipažins su įvairiomis meno, pramogų pasaulio subtilybėmis, bet ir patys reikšis kūrybiškai, vaidins, šoks, pieš, žodžiu, turės progą atskleisti visus savo užslėptus talentus, vadovaujami draugiškų ir kūrybingų vadovų.

Į stovyklą kviečiami vaikai ir paaugliai nuo dvylikos metų. Tai laikotarpis, kai asmenybė išgyvena sudėtingą brendimą. Norintiems geriau suprasti emocijas, pasikalbėti apie santykius su tėvais, draugais, savo vietą gyvenime, bus puiki proga tai padaryti.  Mat stovykloje vyks paskaitos šiomis temomis: mintys ir savijauta, geros emocijos, vidinė darna, gyvenimo prasmė, savigarba, atsipalaidavimas ir proto ramybė.

Paskaitas skaitys doc. Dr. Aistė Diržytė ir kiti profesionalūs psichologai iš įvairių organizacijų.
Gyvenimo meno stovykla vyksta adresu Gedimino pr. 32,  liepos 4–16 dienomis.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius