-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2011 09 13

Palanga vėl ties tūkstančius stalų

Šeštadienį Palangos viešbučių ir restoranų asociacija kartu su miesto savivaldybe jau ketvirtą kartą organizuoja šventę visai šeimai „Palangos Stalas 2011“.
Kurorto sezono atidaryme betrūko aktorių pasirodymų. 2011 m. gegužės 14 d.
Palanga ir vėl kviečia į šventę. / Ginos Kubiliūtės/15min.lt nuotr.

Taip didžiausias šalies kurortas pažymi Tarptautinę turizmo dieną ir pradeda rudeninių renginių sezoną.

Šventės metu prie tūkstančio stalų prisės visa Palanga, kartu pakviesdama tai padaryti ir atvykusius svečius iš Lietuvos bei užsienio. Stalai nusidrieks per visą J. Basanavičiaus gatvę. Gatvės pradžioje šventės svečius pasitiks didžiausias (3,68 m aukščio) Lietuvos stalas. Palangos tautodailininkai, Gintaro gildijos meistrai siūlys ne tik įsigyti unikalių suvenyrų bei gintaro dirbinių ar paragauti senovinių patiekalų, bet ir patiems išbandyti įvairių amatų subtilybių.

Šventėje prisistatys ir Šventosios kolektyvai, atlikėjai bei įvairios organizacijos, o naujai sukurtą miestelio himną atliks Klaipėdos valstybinio muzikinio teatro solistas Mindaugas Rojus.

Palangos kavinės bei restoranai palangiškiams ir svečiams siūlys gardžius patiekalus bei atsigaivinti, o vakare pakvies stebėti Europos krepšinio čempionato pusfinalio kovas. Palangos ir Šventosios meno kolektyvai ir atlikėjai dovanos šventinį koncertą.

Šiais metais Palanga tapo Savanoriškos veiklos sostine. Palangos menų lauko galerijoje išvysite Palangos foto klubo „Palanga 750“ tarptautinę parodą „Baltija 2011“ apie Suomijos pajūrį, A.Sendrausko albumo ir fotografijų parodos „Einblicke. Bergen auf Rügen 2011“ pristatymą, „Šilko klubo“ narių darbus, S.Vainiūno muzikos mokyklos auklėtinių kūrybą bei kitų Palangos meno kūrėjų kūrinius. Viešbučio „Palangos vėtra“ restorane Martynas Lapas pristatys fotografijų parodą „Pajūrio debesys“.

Originaliai save pristatys tarptautinis amerikietiškų automobilių sąskrydis „American Spirit“, technikos klubas „7 angaras“ ir Adomo Benečio motociklų dirbtuvės.

Miesto sporto centras pasiūlys žaisti stalo tenisą, šachmatais, šaškėmis ir kitais stalo žaidimais. Palangos turizmo informacijos centras prie stalo pakvies turizmo specialistus iš Lietuvos ir užsienio.

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius