-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2015 11 06

Panevėžio policijos pareigūnai stebino kulinariniais sugebėjimais ir surengė kilnią akciją

Penktadienį Panevėžio policijos komisariate surengta „Pyragų diena“. Pietų pertraukos metu pareigūnai vaišinosi pačių gamintais skanėstais, o vėliau nuvyko aplankyti beglobių gyvūnų. Pas keturkojus pareigūnai taip pat apsilankė ne tuščiomis.

Penktadienį Panevėžio apskrities VPK surengtas neeilinis susitikimas. Čia sugužėjo ir komisariato vadovybė, ir darbuotojai. Komisariate buvo nuspręsta surengti „Pyragų dieną“.

Skelbiama, kad idėja minėti šią dieną gimė siekiant labdaringų tikslų. Gyventojai šią dieną raginami kepti skanėstus, juos pardavinėti kolegoms ir gautas lėšas paaukoti.

Tomo Markelevičiaus nuotr./Renginio akimirka
Tomo Markelevičiaus nuotr./Renginio akimirka

Panevėžio apskrities VPK darbuotojai taip pat neliko nuošalyje. Policijos pareigūnės komisariate stalą nukrovė įvairiausiais kepiniais – pyragais, tortais, keksiukais, kitais pačių gamintais saldumynais.

Pažiūrėjęs į stalą galiu pasakyti, kad mūsų komisariate kepėjų yra labai daug.

„Šiandien susirinkome į kiek netradicinį renginį. Pažiūrėjęs į stalą galiu pasakyti, kad mūsų komisariate kepėjų yra labai daug. Manau, kad visi šie pyragai bus labai gardūs ir skanūs. Kadangi ši diena taip pat susijusi ir su labdara, pavalgę ir paskanavę nepamirškite į dėžutę įmesti ir piniginę auką.

Būtų gražu, kad už tuos pyragus kiek nors pinigėlių ir paliktumėte. Tokie renginiai, ne tik galimybė kažką paremti, bet ir pabūti kartu neoficialioje aplinkoje, pakalbėti ne tik darbo reikalais“, – renginio metu kalbėjo Panevėžio apskrities VPK viršininkas Egidijus Lapinskas.

Paragavę kolegų kepinių, pareigūnai į aukų dėžutę noriai metė pinigus. Kas eurą, kas kelis, o kas dešimt ar net penkiasdešimt. Organizuojant akciją buvo sumanyta, kad aukos bus skiriamos beglobiams gyvūnams.

Po vaišių ir aukų rinkimo keletas pareigūnų suskaičiavo surinktas aukas ir tuoj pat nuskubėjo pirkti maisto gyvūnams. Jau netrukus tarnybinis automobilis pajudėjo Panevėžio gyvūnų globos draugijos link. Prie akcijos čia prisijungė ir policijos simbolis – šuo Amsis.

Tomo Markelevičiaus nuotr./Renginio akimirka
Tomo Markelevičiaus nuotr./Renginio akimirka

Personažas kartu su Viešosios tvarkos biuro Prevencijos poskyrio viršininke Danguole Žiaugriene, Komunikacijos grupės specialistais Rasa Černauskaite ir Raimondu Šimiliūnu atvyko į prieglaudą, aplankė čia naujų šeimininkų laukiančius keturkojus bei padėjo iškrauti maišus su dovanomis.

Panevėžio apskrities VPK pareigūnai „Pyragų dienos“ metu paaukojo 154,83 Eur. Už šiuos pinigus buvo nupirkta 135 kilogramai specialaus maisto, taip pat padovanota ir dešimt pakuočių kraiko.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius