-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2015 12 22

Per Klaipėdos tarybos posėdį snūstelėjęs vicemeras Artūras Šulcas: „Man Puteikienei alergija“

Socialiniuose tinkluose antradienį platinamas vaizdo įrašas, kuriame užfiksuota, kaip Klaipėdos miesto tarybos posėdžio metu padėjęs galvą ant stalo snaudžia vicemeras Artūras Šulcas. Šis tikino atėjęs į posėdį pailsėjęs ir tai tebuvę jo protesto forma.

Vaizdo įraše matoma, kaip pirmoje eilėje sėdintis liberalas įsikniaubęs snaudžia, kol skaitomas pranešimas. Vienai tarybos narei paviešinus vaizdo įrašą socialiniuose tinkluose, komentuotojai suskubo pastebėti, kad gal politikas apsirgęs. Kiti rėžė tiesiai: „Kuo daugiau miega – tuo mažiau nusikalsta“. 

Artūras Šulcas posėdžio metu užsnūdo

Tarybos narys liberalas Artūras Šulcas tarybos posėdžio metu nusprendė nusnausti, kol kalba kolegos, taip juos siekdamas paniekinti. Jau dvi valandas stebime jo patyčias. Apmaudu, kai tokie žmonės užima vicemero postus...

Posted by Girskienė Ligita on Tuesday, 22 December 2015

Klaipėdos tarybos narė Nika Puteikienė įsitikinusi, kad kai posėdžių metu demonstruojama tokia kultūra – sunku kalbėti apie konstruktyvų darbą. „Net paskutinėmis advento dienomis neužtenka žmogiškos išminties ir padorumo gerbti kitą asmenį, kitokią nuomonę“, – teigė politikė, Seimo nario Naglio Puteikio žmona. Ji suabejojo, ar toks žmogus gali užimti vicemero vietą. 

Pats politikas Artūras Šulcas tikino, kad toks jo gestas buvo sąmoninga reakciją į Nikos Puteikienės kalbą. „Jos balsas toks isteriškas, kad kai jo klausau ilgesnį laiką – pradedu snausti. Matyt, aš jai turiu alergiją. Į posėdį atėjau pailsėjęs, nebuvau pervargęs, tiesiog negaliu ilgai klausytis Puteikienės kalbų. Tai buvo mano pasirinkta protesto forma“, – aiškino politikas. 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius