Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti
2011 04 06

Per Saugaus eismo dieną Kelių policija uostamiestyje linksminosi

Klaipėdos apskrities vyriausiasis policijos komisariatas nepasikuklino ir į savo internetinę svetainę įsidėjo informaciją, kaip smagiai paminėjo Saugaus eismo dieną.
Su mažaisiais klaipėdiečiais bendravo policijos bičiulis šuo Amsis.
Su mažaisiais klaipėdiečiais bendravo policijos bičiulis šuo Amsis. / KAVPK nuotr.

Ši diena minima balandžio 6-ąją. Kaip rašoma pranešime, Klaipėdos apskrities VPK Kelių policijos biuro pareigūnai aplankė 14 vaikų ugdymo įstaigų: mokyklų, darželių. Jie stengėsi mokytojams ir vaikams priminti šios dienos svarbą ir svarbiausius principus: saugumą gatvėje ir kelyje, pagarbą, supratingumą.

Darželyje „Švyturėlis“ vyko šventė – vaikus aplankė ir policijos bičiulis šuo Amsis. Vaikai parodė pareigūnams savo parengtą programėlę, kurios tema buvo saugus eismas. Surengtos ir estafetės, jose su mažaisiais dalyvavo Amsis, o nugalėjo draugystė. Visiems vaikams padovanota atšvaitų bei Amsio knygelių.

Be to, Amsis spėjo apsilankyti ir „Regitroje“, kur su Saugaus eismo diena sveikino būsimuosius jaunus vairuotojus ir linkėjo jiems saugių kelionių.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Užsisakykite 15min naujienlaiškius