Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2011 01 03

Pokyčiai UAB „15 minučių“ vadovybėje

Nuo 2011 m. sausio UAB „15 minučių“ palieka Rytis Budrys, 2007 m. pradėjęs darbą bendrovėje kaip projektų vadovas, 2008 m. tapęs direktoriaus pavaduotoju, o nuo 2010 m. sausio ėjęs bendrovės direktoriaus pareigas.
Pokyčiai
Pokyčiai / Fotolia nuotr.

„Treji puikūs darbo metai kartu su „žaliąja komanda“ suteikė vertingos patirties“, – sako R. Budrys ir priduria, kad pasitraukimas iš bendrovės buvo planuotas žingsnis. Teisininko išsilavinimą ir įvairios vadybinės patirties turintis R. Budrys artimiausiu metu žada gilintis į naujus projektus, pasinerti į verslo idėjų įgyvendinimą.

Bendrovės „15 minučių“ generalinio direktoriaus Tomo Balžeko teigimu, netrukus prie komandos prisijungs du nauji stiprūs savo srities specialistai – Jaunius Lingys ir Liudas Dapkus. „Daug patirties žiniasklaidos rinkoje turintys J. Lingys ir L. Dapkus nuo šiol eis generalinio direktoriaus pavaduotojų pareigas“, – sako T. Balžekas. Buvęs leidyklos „Laisvos valandos“ vadovas J. Lingys bus atsakingas už laikraščio „15 min“ platinimo plėtojimą ir kontrolę. Buvęs dienraščio „Lietuvos rytas“ vyr. redaktoriaus pavaduotojas, taip pat žurnalo „Playboy“ redaktorius L. Dapkus dirbs su „15 min” produktų plėtra.

Žiniasklaidos koncernui „Schibsted Media Group“ priklausanti UAB „15 minučių“ nuo 2005 m. leidžia nemokamą laikraštį „15min“. Skaitomiausių Lietuvos dienraščių trejetuke esantis leidinys platinamas Vilniuje, Kaune ir Klaipėdoje – miestų sankryžose, gatvėse, viešajame transporte, verslo centruose, kavinėse ir kitose masinio susibūrimo vietose. Lietuvoje „Schibsted ASA” įmonių grupei taip pat priklauso UAB „15min“, valdanti portalą 15min.lt, UAB „Žurnalų leidybos grupė“ (ŽLG), leidžianti populiariausius žurnalus – „Žmonės“, „Laima“, „Ji“, „Edita ir Geri patarimai“, „Privatu su TV Gidu“ ir kt., taip pat – UAB „Plius“, prižiūrinti ir tvarkanti skelbimų portalus autoplius.lt, domoplius.lt bei turgusplius.lt.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius