-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2011 08 26

Policija ieškos girtaujančių moksleivių ir studentų

Paskutinį vasaros savaitgalį policija griežčiau kontroliuos, ar viešose vietose nėra piktnaudžiaujama alkoholiniais gėrimais bei svaiginamasi.
Alus
Alus / Šarūno Mažeikos/BFL nuotr.

Kaip rašoma Policijos departamento pranešime, pareigūnai pastebi, kad prieš mokslo metų pradžią, moksleiviai ir studentai dažnai organizuoja įvairias sueigas ir pasilinksminimus, kurie neapseina be alkoholio vartojimo.

Atsižvelgiant į tai, šį savaitgalį, visoje šalyje, motyvuotai pasirinktose vietose, pareigūnai organizuos tikslines policines priemones, siekiant užkardyti alkoholinių gėrimų vartojimą ir girtų asmenų pasirodymą viešosiose vietose. Ypatingas dėmesys bus sutelktas į masinių susibūrimų, pasilinksminimo vietas, taip pat vietas, kuriose gali būti girtaujama, svaiginamasi ir pan. Pareigūnams nurodyta principingai reaguoti į visus, su alkoholio vartojimu susijusius teisės pažeidimus.

Policija taip pat primena, kad kelių policija, kiekvieną vasaros savaitgalį, vykdo reidus keliuose ir tikrina vairuotojų blaivumą.

Lietuvos policija pareigūnai linki gyventojams saugaus ir blaivaus savaitgalio.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius