-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2011 06 15

„Pop Star Bar“ vasarą pasitinka su nauja terasa

Trečią savo vasarą Kauno šokių muzikos ir kokteilių baras „Pop Star Bar“ pasitinka su dviem naujovėmis. Nuo šiandien baro lankytojus pasitiks lauke įrengta terasa, o visi vasaros vakarėliai bus visiškai nemokami.
Baro lankytojus pasitinka dar dažais kvepianti lauko terasa.
Baro lankytojus pasitinka dar dažais kvepianti lauko terasa. / Tomo Grigalevičiaus/15min.lt nuotr.

Pačiame Kauno centre sėkmingai veikiantis baras nuo šiol kvies ne tik linksmintis, bet atsikvėpti po atviru dangumi kasdien, nuo 18 val. iki pat vidurnakčio. Atvėrus terasą, „Pop Star Bar“ darbo laikas nesikeis – jis veiks keturis vakarus per savaitę, nuo trečiadienio iki šeštadienio.

Kaip ir iki šiol, trečiadieniais baro lankytojų lauks serija „Vidurio Savaitės Revoliucija“ su gerbėjų jau įvertintu DJ Name ir jo rinktine hiphopo muzika. Ketvirtadiniais – renginių serija „Hot Hot Hot“ su rezidentu Deividu ir karščiausiais radijo hitais.

„Penktadieniais visi pamatys užtikrintas diskotekas ant stalų, kuomet čia vyks jau įsitvirtinusios ir lankytojų „užlaikintos“ renginių serijos“, – patikino baro šeimininkai, užsiminę apie tikru naktinio Kauno gyvenimo hitu tapusius „Playing 80s ir 90s“ ar „Dusty Groove“. Baro savaitgalius užbaigs misteris „užsitūsink iki galo“ Modaco ir jo hauso muzika.

Šią savaitę vasaros sezono atidarymo iškilmės vyks net kelias dienas. Jos prasidės šiandien, 18 val., įvyksiančiu terasos atidarymo renginiu. Tuo tarpu penktadienį veiksmas persikels į baro vidų, kur vyks nuodėmingasis „Extravaganza“.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius