-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2011 10 10

Prakeiksmu tapo vienodas kavinių pavadinimas

Vienoje Kauno kavinių prieš porą savaičių maistu apnuodytų tinklininkių istorija atsirito iki Klaipėdos. Tokiu pačiu pavadinimu, tačiau visai kitiems savininkams priklausanti sėkmingai veikusi kavinė tapo nepelnytai apjuodinta.
Kokybišką maistą siūlančiai kavinei apmaudu dėl nepagrįstų kaltinimų. (asociatyvinė nuotrauka)
Kokybišką maistą siūlančiai kavinei apmaudu dėl nepagrįstų kaltinimų. (asociatyvinė nuotrauka) / Juliaus Kalinsko / 15min nuotr.

„Čia tie, kur apnuodijo“, – tokius žodžius pastaruoju metu daugybę kartų teko išklausyti pietinėje Klaipėdos miesto dalyje, Vingio gatvėje veikiančios kavinės „Alibi“ darbuotojams.

Įstaigos direktorė Diana Buivienė teigė, kad tokie kaltinimai darbuotojus labai žeidžia. „Tapome tarsi istorijos įkaitais. Kaune yra kavinė „Alibi“, kur rugsėjo 23–24 dienomis maistu apsinuodijo grupė tinklininkių. Žmonės paskaitė keletą publikacijų ir sutapatino su mumis, nes tinklininkės buvo iš Klaipėdos ir jos atvežtos gydyti į uostamiesčio universitetinę ligoninę. Mes neturime jokių sąsajų su Kauno įmone, nes abi kavinės įkurtos skirtingų savininkų“, – sielodamasi pasakojo D.Buivienė.

„Mūsų apyvarta sumažėjo trečdaliu ir dar daugiau. Darbuotojai labai susikrimtę, juk iš tiesų siūlome kokybišką, gardų maistą ir norime dirbti“, – apgailestavo įmonės darbuotojai.

Klaipėdos valstybinės maisto ir veterinarijos tarnybos maisto inspektorė Jūratė Mačiulienė „15min“ patikino, kad penkerius metus veikiančiai kavinei „Alibi“ niekada neturėta jokių priekaištų. Neseniai kavinė buvo tikrinta ir įsitikinta, kad maistas ruošiamas saugiai.

Kaune grupę tinklininkių apnuodijusios kavinės veikla netrukus po patikrinimo buvo sustabdyta.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius