-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2015 11 18

Prasideda išankstinis balsavimas Telšių mero rinkimų antrajame ture

Trečiadienį prasideda išankstinis balsavimas Telšių rajono mero rinkimų antrajame ture, rinkėjų sąrašuose – per 38 tūkst. telšiškių.
Dalia Grybauskaitė iš anksto balsavo savivaldybių tarybų rinkimų antrame ture
Balsavimas / Irmanto Gelūno / BNS nuotr.

Dėl šio posto varžysis socialdemokratas, šios savivaldybės administracijos direktorius Saulius Urbonas ir „darbietis“ vicemeras, laikinai einantis mero pareigas Petras Kuizinas.

Balsavimas iš anksto vyks trečiadienį ir ketvirtadienį nuo 8 iki 20 val. Telšių rajono savivaldybės pastate. Savo valią iš anksto pareikšti gali rinkėjai, kuriems sekmadienį nepatogu atvykti į rinkimų apylinkę.

Trečiadienį taip pat bus pirmoji balsavimo specialiuose paštuose diena. Čia balsuoja asmenys, esantys bausmės vykdymo vietose, areštinėse, ligoninėse, gydymo įstaigose, socialinės globos įstaigose. Balsavimas specialiuose paštuose vyks trečiadienį-penktadienį.

Penktadienį ir šeštadienį vyks balsavimas  namuose. Pagal Savivaldybių tarybų rinkimų įstatymą, šitokia teisė yra suteikta tiktai neįgaliesiems, dėl ligos laikinai nedarbingiems ar 70 metų sukakusiems bei vyresniems rinkėjams.

Rinkimai Telšiuose rengiami po to, kai liepą per avariją Vilniuje mirė pirmą kartą tiesioginiuose merų rinkimuose Telšių rajono meru išrinktas socialdemokratas Vytautas Kleiva. Vėliau paaiškėjo, kad buvusio Telšių  mero mirties priežastis – širdies liga.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius