-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2010 06 01

Prasidedant vasarai Vilniaus moksleiviai atsisveikins su kuprinėmis

Ką daryti, jei baigei mokyklą, išlaikei valstybinius egzaminus, o stalčiuose ir lentynose vis dar vietą užima seni vadovėliai bei sąsiuviniai? Visa tai atsinešti birželio 15 d. į mokyklinės medžiagos mugę „Ate Kuprinei 2010“!
Vilniuje vyks mokinių organizuojama mugė.
Vilniuje vyks mokinių organizuojama mugė. / Organizatorių nuotr.
Temos: 1 Mokykla

„Šiais metais besiruošdamas valstybiniams egzaminams nusipirkau krūvą įvairių knygelių, prirašiau bent du storus sąsiuvinius, ką jau kalbėti apie papildomas užduotis atšviestuose lapuose. Gerai, kad mūsų mokykloje nereikėjo pirkti vadovėlių, nors esu girdėjęs, kad draugai iš kitur pirko. Po egzaminų man visų šių dalykų daugiau nebereikės, todėl nusprendžiau pasidalinti ir pakviesti dalintis savo draugus.“ – kalbėjo „Ate Kuprinei“ idėjos sumanytojas abiturientas Augustinas Zinevičius iš Vilniaus Žemynos gimnazijos.

Renginio idėja paprasta: atsineši savo mokyklinę medžiagą, kuri gali būti įvairiausia – nuo vadovėlių, užduočių sąsiuvinių iki ranka rašytų konspektų ir užsiimi „prekystalį“. Svarbiausia, kad atnešta medžiaga būtų vis dar vertinga ir naudinga tiems, kurie ją perims. Savo turtą bus galima padovanoti, parduoti už šypseną ar saldainį, išmainyti į kitą knygą moksleiviaims, kuriems šių dalykų dar prireiks mokantis. Nors mugės metu bus galima prekiauti už simbolinę kainą, renginio organizatoriai sieks, kad kuo daugiau visko būtų tiesiog padovanota. Už tai žadamos papildomos dovanos bei prizai. Atnešti ir dovanoti, mainyti savo mokyklinę medžiagą kviečiami ne tik abiturientai, bet ir jaunesnių klasių moksleiviai iš visų Lietuvos miestų.

Gerai nuotaikai užtikrinti renginio metu gros moksleivių gyvos muzikos grupė, todėl net tie, kurie dar neturės ko atnešti arba pasiimti, galės ateiti sudalyvauti vasaros pradžios šventėje.

„Ate Kuprinei 2010“ mugė vyks Vilniuje birželio 15d. 12–16h kiemelyje šalia S. Nėries gimnazijos.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius