-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2014 04 11

Prezidentė davė startą „Maisto banko“ akcijai

Lietuvos prezidentė Dalia Grybauskaitė davė startą dešimtą kartą organizuojamai „Maisto banko“ akcijai, kuria kviečiama pirkti būtiniausius maisto produktus ir aukoti juos vargingiausiai gyvenantiems šalies žmonėms.
Prezidentė Dalia Grybauskaitė pradėjo dešimtąją „Maisto banko“ akciją.
Prezidentė Dalia Grybauskaitė pradėjo dešimtąją „Maisto banko“ akciją. / Irmanto Gelūno / BNS nuotr.

„Artėjant šventoms Velykoms nepamirškime ir sunkiau gyvenančiųjų. Dalinkimės kasdiene duona ir padėkime tiems, kuriems labiausiai reikia mūsų pagalbos. Juk gerumas yra visų mūsų stiprybės šaltinis“, – sako D.Grybauskaitė.

Pasak prezidentės, aktyvus dalyvavimas „Maisto banko“ akcijoje rodo, kad Lietuvos žmonės yra neabejingi kitų nelaimei. Pernai rudenį vykusios „Maisto banko“ akcijos metu maisto buvo paaukota už daugiau nei milijoną litų. Iš viso per 10 akcijos gyvavimo metų Lietuvos gyventojai nepasiturintiesiems yra paaukoję beveik 9 milijonų litų vertės maisto.

„Maisto banko“ akcija vyks penktadienį ir šeštadienį 70-yje Lietuvos miestų. Žmonės gali aukoti maisto produktus visose didžiosiose parduotuvėse. Paaukotas maistas perduodamas pagyvenusių žmonių ir neįgaliųjų organizacijoms, vaikų ir senelių globos namams, labdaros valgykloms, nuo priklausomybių besigydančių asmenų prieglaudoms, nakvynės namams.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius