-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2017 01 29 /16:25

Pribloškiantis vaizdas Kaune: žemę nuklojo dešimtys negyvų balandžių

Sekmadienį Šilainių rajono Kaune gyventojus šokiravo neįprastas vaizdas – ant žemės jie išvydo gulinčius dešimtis negyvų balandžių.
Negyvi balandžiai Kaune
Negyvi balandžiai Kaune / Kadras iš filmuotos medžiagos

Aplinkui ant žemės matosi grūdų, kuriuos pribėrė nežinia kas. Liudininkai spėja, kad grūdai galėjo būti užnuodyti pesticidais.

Nelaimė įvyko netoli Kuršių gatvės ir Žemaičių plento sankirtos.

Kaunietis fotografas Artūras Politovas „Facebook“ tinkle pasidalino vaizdo klipu iš įvykio vietos, kuriame matyti negyvi balandžiai.

15min susisiekus su A.Politovu šis papasakojo važiavęs automobiliu ir pastebėjęs, kad vyksta kažkas neįprasto.

„Prieš porą valandų važiavau ir žiūriu – guli tie balandžiai, ir moteris kažkokia vaikšto. Galvoju – kas čia vyksta. Kaip siaubo filme guli. Net pagalvojau – gal ta moteris užbūrė juos. Išlipęs iš mašinos pamačiau, kad negyvi visi, o ta moteris filmuoja juos. Pradėjau filmuoti ir aš“, – pasakojo A.Politovas.

Vyriškis teigė suskaičiavęs apie keliasdešimt negyvų balandžių. Aplinkui buvo papilta grūdų, apie dvidešimt gyvų paukščių juos dar lesė. A.Politovas sakė skubiai nuvijęs tuos paukščius šalin.

„Netyčia tie grūdai ten išsipilti negalėjo. Tikrai išpylė žmonės. Tikriausiai patys nežinojo, kad grūdai su pesticidais papuolė. Netikiu, kad žmonės specialiai taip elgtųsi, galėtų nuodyti paukščius“, – sakė kaunietis.

A.Politovas sakė surinkti grūdų negalėjęs – turėjęs skubėti. Tačiau jis pranešė apie įvykį kolegai fotografui, kuris susisiekė su tarnybomis.

Apie 16 val. 40 min. vėl įvykio vietoje apsilankęs fotografas 15min pranešė, kad nei grūdų, nei balandžių joje jau nebebuvo – viską surinko Valstybinė maisto ir veterinarijos tarnyba.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius