-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2010 11 12

Uostamiesčio prokuratūra domisi viešuoju interesu dėl šiukšlių deginimo

Uostamiesčio prokurorai išsiuntė pranešimą, kuriame teigia, kad penktadienį prie Klaipėdos apygardos prokuratūros surengtame protesto mitinge buvo paskleista tikrovės neatitinkanti informacija, esą prokurorai atsisakė ginti viešąjį interesą, susijusį su, mitingo dalyvių nuomone, neteisėta termofikacinės elektrinės statyba.
Klaipėdos prokuratūra.
Klaipėdos prokuratūra / G.Kubiliūtės nuotr.

„Pranešame, kad tai yra netiesa: šiuo metu Klaipėdos apygardos prokuratūros Civilinių bylų skyriuje yra renkama medžiaga pagal trijų Klaipėdos miesto tarybos narių pareiškimą dėl galbūt pažeisto viešojo intereso, planuojant statyti termofikacinę elektrinę (vadinamąją šiukšlių deginimo gamyklą) netoli Klaipėdos“, – teigiama prokuratūros išplatintame pranešime spaudai.

Medžiagą renkantis prokuroras, sulaukęs reikiamų duomenų iš Viešųjų pirkimų tarnybos, išanalizavęs Valstybinės teritorijų planavimo ir statybos inspekcijos bei Aplinkos ministerijos specialistų pateiktas išvadas, spręs, ar yra pakankamai duomenų, leidžiančių kreiptis į teismą dėl viešojo intereso gynimo.

Apie prokuratūroje priimtą procesinį sprendimą pareiškėjai bei visuomenė bus informuoti.
 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius