-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2010 01 28

Pūga Kauno gatvėse sukėlė chaosą (nuotraukos)

Be perstojo krintantis sniegas ir itin slidžios gatvės ketvirtadienį tapo tikru vairuotojų galvos skausmu. Nors pareigūnai vos spėjo fiksuoti eismo įvykius, žmonių aukų pavyko išvengti.
Automobilis Toyota Avensis Kauno centre taranavo medį.
Automobilis Toyota Avensis Kauno centre taranavo medį. / Tomo Grigalevičiaus nuotr.

Maždaug 12.30 val. Kęstučio gatve važiavęs vyriškis dėl slidžios kelio dangos ir neatsargaus kito vairuotojo manevro buvo priverstas patikrinti ties sankryža su Maironio gatve augančio medžio tvirtumą.

„Kitas vairuotojas man „užkišo“. Stengiausi išvengti susidūrimo su ta mašina, tačiau mano automobilį sumėtė ir trenkiausi į medį“, – dar neatsigavęs po patirto šoko portalui 15min.lt pasakojo vairuotojas.

Nors smūgis buvo stiprus, automobilį „Toyota Avensis“ vairavęs vyriškis sužalojimų išvengė.

Šis incidentas buvo vienas iš daugelio, Kaune įvykusių snieguotą ketvirtadienį. Policijos pareigūnai vos spėjo vykti į iškvietimus dėl avarijų.

„Šiandien avarijų įvyko bent tris kartus daugiau nei vakar. Labai rimtų įvykių nebuvo, daugumoje buvo apgadinti automobiliai. Be to, dėl nemažos dalies avarijų vairuotojai pareigūnų galėjo ir nekviesti, tad pilna statistika gali būti dar įspūdingesnė“, – tvirtino Kauno Kelių policijos valdybos specialistė Gražina Jasiūnienė.

Be to, ketvirtadienį Kauno gatvėse nukentėjo ir du pėstieji. Vieną jų automobilis kliudė pėsčiųjų perėjoje, kitas buvo parblokštas einantis neleistinoje vietoje.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius