-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2017 11 22

R.Karbauskis apgailestauja supainiojęs V.Juozapaičio žentą su neegzistuojančiu sūnumi

Lietuvos valstiečių ir žaliųjų sąjungos (LVŽS) pirmininkas Ramūnas Karbauskis socialinio tinklo „Facebook“ paskyroje trečiadienį pranešė pripažįstantis ir apgailestaujantis, kad duodamas interviu apie Seimo nario konservatoriaus Vytauto Juozapaičio privačių ir viešųjų interesų deklaravimą padarė klaidą.
Ramūnas Karbauskis
Ramūnas Karbauskis / Žygimanto Gedvilos / BNS nuotr.

15min trečiadienį publikuotame interviu apie kaitą Seimo komitetuose skelbia štai tokią R.Karbauskio citatą:

„Kaip gali kitos frakcijos vadovas pasakyti, kas iš kitos frakcijos turi pasikeisti... Čia nelogiška. Juokinga tiesiog. Aš suprantu, kad bendram kontekste, prie to, kad iš tikrųjų yra renkami parašai dėl Vytauto Juozapaičio apkaltos. Yra pateikta medžiaga Etikos ir procedūrų komisijai dėl pastovių ir didžiulių interesų konfliktų Juozapaičio, tai jie tuos dalykus sujungia į vieną ir bando parodyti, neva, Karbauskis bando atsikratyti visų su kultūra susijusių žmonių.

Juk Juozapaičio klausimu niekas nekelia klausimų apie jo nekompetenciją. Kelia klausimus apie interesų konfliktus – dukters, žmonos, sūnaus nedeklaravimą. Nedeklaruoti interesai dviejose organizacijose, kurioms priklauso.“

Vidmanto Balkūno / 15min nuotr./Vytautas Juozapaitis
Vidmanto Balkūno / 15min nuotr./Vytautas Juozapaitis

„Turiu viešai pripažinti ir apgailestauju, kad duodamas interviu apie Seimo nario V.Juozapaičio privačių ir viešųjų interesų deklaravimą, padariau klaidą paminėdamas, jog nedeklaruoti jo žmonos, dukros ir sūnaus interesai. Suklydau tame, jog nedeklaruoti buvo ne sūnaus, o žento interesai. Kiek žinau, Seimo narys sūnaus neturi“, – dėsto R.Karbauskis.

Lapkričio 13-ąją LVŽS, su R.Karbauskiu priešakyje, nusprendė dėl su Seimo nario mandatu nesuderinamos veiklos inicijuoti apkaltą konservatoriui V.Juozapaičiui. Pastarasis BNS teigė esąs įsitikinęs, kad apkaltą valdantieji inicijuoja dėl jo aštrios kritikos „valstiečių“ vykdomai kultūros politikai, o metamus kaltinimus sako esant juokingais.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius