-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2010 02 23

R.Šukys sveikatos ministro pareigas pradės eiti kovo 10 dieną

Liberalcentristas Raimondas Šukys sveikatos apsaugos ministro pareigas pradės eiti kovo 10 dieną. Tai antradienį Vyriausybėje žurnalistams sakė pramjeras Andrius Kubilius.
Raimondas Šukys
Raimondas Šukys / Šarūno Mažeikos/BFL nuotr.
Temos: 1 Raimondas Šukys

Jis sakė artimiausiu metu prezidentei Daliai Grybauskaitei teiksiantis siūlymą skirti R.Šukį sveikatos apsaugos ministru.

„Liko tik biurokratinė procedūra. Ministras pradės eiti pareigas, kai prisieks. Nėra tikėtina, kad iki kovo 10 dienos kas nors surengtų neeilinę sesiją. Todėl ministras pradės pareigas eiti kovo 10 dieną. Tikiuosi, visos procedūrinės problemos iki to laiko bus išspręstos“, – sakė A.Kubilius.

Jo teigimu, R.Šukys tikrai yra pats tinkamiausias kandidatas eiti sveikatos apsaugos ministro pareigas ir tęsti šioje srityje pradėtą reformą. „Vienas dalykas yra tas, kad jis turi politinės patirties ir patirties būti ministru. Antras dalykas: būdamas ministras labai aiškiai parodė, kad gali išsaugoti savo principingumą net sudėtingomis aplinkybėmis“, – kalbėjo premjeras.

Naujienų portalas 15min.lt primena, kad buvęs sveikatos apsaugos ministras Algis Čaplikas atsistatydino vasario 10 dieną.

Pagal Konstituciją ministrus skiria ir atleidžia prezidentė ministro pirmininko teikimu.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius