-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2015 10 08 /16:35

Radviliškyje į paskutinę kelionę išlydėta kraupioje avarijoje žuvusi ugniagesio šeima

Radviliškio gyventojai, artimieji ir ugniagesiai atsisveikino su sekmadienį tragiškai žuvusia šeima. Avarijoje prie Plungės žuvusio ugniagesio-gelbėtojo Ramūno Dargužo, jo žmonos Mildos ir trejų metų dukrelės Ugnės palaikai atgulė Radviliškio kapinėse.
Radviliškyje į paskutinę kelionę išlydėta kraupioje avarijoje žuvusi ugniagesio šeima
Radviliškyje į paskutinę kelionę išlydėta kraupioje avarijoje žuvusi ugniagesio šeima / Alvydo Januševičiaus nuotr.

Radviliškio ugniagesiai prie Kaštonų gatvėje esančių gedulo namų išrikiavo savo technikos koloną. Paradinėmis uniformomis ugniagesiai stovėjo garbės sargyboje prie velionių palaikų.

Trumpam žuvusio kolegos garbei buvo įjungtos ugniagesių automobilių sirenos.

Vėliau prie gedulo namų išsirikiavo trys ritualinių paslaugų automobiliai, į kuriuos įnešti karstai. Trumpam žuvusio kolegos garbei buvo įjungtos ugniagesių automobilių sirenos.

Amžino poilsio į Radviliškio kapines išvežti trys karstai su ugniagesio Ramūno Dargužo, jo žmonos Mildos ir dukrelės Ugnės palaikais. Visi trys šalia ir buvo palaidoti.

Procesiją lydėjo keli ugniagesių automobiliai bei daugelis ugniagesių-gelbėtojų iš viso rajono. Ne vienam jų teko kartu su žuvusiu R.Dargužu kartu gelbėti žmones iš gaisrų ar avarijų.

Ramūnas Dargužas, jo žmona Milda bei trejų metų dukrelė žuvo sekmadienį, per tragišką avariją. Vyresnė dukra Emilija buvo smarkiai sužalota. Ji šiuo metu gydoma Klaipėdoje.

Šeima žuvo po gražios šventės. Radviliškiečių šeima sekmadienį praleido Palangoje. Ten iš anksto šventė Emilijos gimtadienį. Jai spalio 6 dieną sukako 11 metų.

Artimųjų duomenimis, Klaipėdoje šiuo metu gydoma mergaitė buvo dirbtinėje komoje, kol jos būklę stebėjo medikai. Teigiama, kad mergaitė jau buvo pabudusi ir prašė susisiekti su tėvais. Vėliau ji vėl užmigo.

Psichologai ir kiti specialistai tarsis, kaip elgtis šioje situacijoje, kuomet vaikas dar nežino apie kitų šeimos narių netektį.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius