-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2015 07 03

Rinkimai Šilutėje: daugiausia pažeidimų – dėl galimo papirkinėjimo

Jau antra savaitė, kai Šilutės miesto ir rajono gyventojai gyvena rinkimų nuotaikomis. Darbo turi ir pareigūnai, kurie nuolat stebi ar balsuojantiems asmenims nėra trukdoma pasinaudoti rinkimų teise. Jiems talkina visuomeninė organizacija „Baltosios pirštinės“.
Rinkimai Kaune
Rinkimai / Eriko Ovčarenko / BNS nuotr.
Temos: 2 Rinkimai Šilutė

Per pirmuosius pakartotinius Šilutės rajono savivaldybės tarybos rinkimus iš viso buvo užfiksuoti 29 galimi pažeidimai, iš jų pradėti 3 ikiteisminiai tyrimai, vienas iš jų dėl turto sugadinimo, du dėl trukdymo pasinaudoti rinkimų teise. Antrasis rinkimų turas dėl mero posto prasidėjo ganėtinai sklandžiai. Per pastarąsias dienas nuo liepos 1 d. gauti 8 pranešimai apie galimus pažeidimus.

Daugiausia dėl galimo papirkinėjimo. Šiuo metu dviem asmenims surašyti administracinės teisės pažeidimų protokolai už girto pasirodymą viešoje vietoje.

Tauragės apskrities vyriausiojo policijos komisariato pareigūnai ragina gyventojus, pastebėjusius ar net užfiksavusius galimus pažeidimus, apie tai pranešti Policijos budėtojų telefonu (8 446) 20 270.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius