-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2011 05 11

Romantiška „Eurovizija“ Rotušės aikštėje – širdelės, balionai ir Whitney Houston daina

Pirmojo „Eurovizijos“ pusfinalio transliacija Vilniaus Rotušės aikštėje skatino susirinkusiųjų širdis pulsuoti Lietuvos atstovės Evelinos Sašenko dainos rimtu. Nuoširdus atlikėjos palaikymas ne tik suvienijo vilniečius ir miesto svečius, bet ir padėjo šalies atstovei žengti tvirtą žingsnį į konkurso finalą.
Vilniečiai stebėjo Eurovizijos dainų konkursą
Vilniečiai stebėjo Eurovizijos dainų konkursą. / Juliaus Kalinsko / 15min nuotr.

Daugybė „Eurovizijos“ gerbėjų mūsų šalies atstovės pasirodymo metu akimis lydėjo į dangų kylančius žybsinčius baltus balionus. Romantišką nuotaiką kūrė ir trispalvės širdelės ant susirinkusiųjų skruostų. Šios nuotaikos pagauti, dalis konkurso sirgalių pasinėrė į elegantiško šokio sūkurį.

Į aikštę „Eurovizija“ pritraukė ne tik vilniečius, bet ir miesto svečius – konkursą kartu su draugais stebėjo ispanai, prancūzai, olandai bei kiti svečiai.
 
Laukiant rezultatų, susirinkusius į Rotušės aikštę staigmena pradžiugino renginio vedėjas Ignas Krupavičius. Netikėtai pribėgęs prie čia pat „Euroviziją“ su būriu draugų stebėjusios choro „Sounds in G“ vadovės Girmantės Vaitkutės, jis per kelias sekundes įkalbėjo merginą padainuoti. Nuostabiai atlikta lyriška Whitney Houston daina buvo palydėta audringais plojimais ir prašymais pakartoti.
 
Netrukus „Eurovizijos“ vedėjams pasirengus skelbti finalininkus, Rotušės aikštėje įsivyravo susikaupimo nuotaika. Ilgai laukti neteko. Susirinkusieji prie „Teobuso“ net pašoko iš savo vietų išgirdę, kad antrąja finalo dalyve tapo Lietuva.

Džiaugsmas liejosi ir vilniečiams bei miesto svečiams jau skirstantis iš Vilniaus Rotušės aikštės. Organizatoriai neabejoja, kad dauguma jų sugrįš ir šį ketvirtadienį stebėti „Eurovizijos“ antrojo pusfinalio bei šeštadienį – finalo. Tiesioginių transliacijų pradžia – 22 val.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius