-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2011 05 20

„Šeimynėlė“ suburs Klaipėdos šeimas

Penktadienį Klaipėdoje prasidės analogų Lietuvoje neturinti šventė-mugė „Šeimynėlė 2011“. Ji tęsis visą savaitgalį.
Paroda-mugė „Šeimynėlė“ šiemet kviečia aktyviai dalyvauti seminaruose, kurių temos – nuo vaikų auklėjimo iki meno terapijos.
Paroda-mugė „Šeimynėlė“ šiemet kviečia aktyviai dalyvauti seminaruose, kurių temos – nuo vaikų auklėjimo iki meno terapijos. / 15min.lt nuotr.
Temos: 1 Paroda

Anot renginio koordinatorės Dovilės Vertelytės, šiemet mugėje jos svečių lauks išskirtinė seminarų ir pranešimų vaikų auklėjimo ir ugdymo, šeimos santykių gerinimo temomis.

„Praėjusiais metais per tris mugės dienas buvo surengta apie keturiasdešimt seminarų – visi jie sulaukė ypatingo susidomėjimo. Šiemet seminarų gausa nenusileisime, juos ir vėl ves garsūs ir žinomi psichologai, socialiniai pedagogai. Seminarams nereikalinga išankstinė registracija, už juos papildomai mokėti nereikės. Tikimės, jog idėjų pasisemti galės ir pedagogai bei darželių auklėtojai, nes apie bendravimą su vaikais, jų ugdymą, stiprybės bei kantrybės ugdymą savyje taip pat bus kalbama“, – sakė D.Vertelytė.

Šalia „Elektromarkt“ (Taikos pr. 56) šeimos taip pat galės pasižvalgyti į joms skirtas prekes, gauti informacijos apie tai, kas palengvintų buitį ir paįvairintų kasdienybę.

Mugės metu taip pat bus įrengta kino salė, kurioje visas dienas nuo ryto iki vakaro bus rodomi žinomi naujausi filmai vaikams ir visai šeimai. Filmai bus įgarsinti lietuviškai.

„Šiemet spektakliai, pramogos ir kiti renginiai karaliaus lauke ir vyks po atviru dangumi. Seminarus ir filmus kviesime žiūrėti viduje“, – naujovę komentavo mugės koordinatorė.

Į mugę bus atvežtas ir Lietuvos automobilininkų sąjungos organizuojamas socialinis projektas, skirtas taisyklingam vaiko saugos kėdutės automobilyje pritvirtinimui.

Nuo šių metų mugė „Šeimynėlė 2011“ pasivadino Klaipėdos miesto šeimos švente.
 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius