-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2014 10 01

Šiauliai spaudos veidrodyje: elektroninį bilietą atneš tik Kalėdų Senelis

Šiaulių spauda šiandien gyvena optimistine nuotaika. O ko nesidžiaugti, jei laukia pigesnis šildymo sezonas, o ligoninė, kuri yra didžiausias apskrities darbdavys, klesti. Tik elektroninio autobuso bilieto teks palaukti.
Šiauliai
Šiauliai / Alvydo Januševičiaus nuotr.

Apskrities dienraštis „Šiaulių kraštas“ trečiadienį priminė šiauliečiams, kad Respublikinė Šiaulių ligoninė yra kone didžiausias darbdavys apskrityje.

„Iš viso ligoninėje dirba 2493 darbuotojai, iš jų – 395 gydytojai, 1140 slaugos personalo specialistų. Esame didžiausia įstaiga regione“, – interviu kalba ligoninės generalinis direktorius Petras Simavičius.

Aplink mus daugybė garsų, kurie iš pirmo žvilgsnio nėra muzika, juk net ir mūsų kalba – kaip melodinė linija.

Miesto dienraštis „Šiaulių naujienos“ primena, kad keleivius vežanti bendrovė „Busturas“ žadėjo iki rudens įrengti elektroninių bilietų sistemą – pirkti nuolatinį bilietą ar ne?

Pasirodo, kad bendrovės „Busturas“ planai pasikeitė. Artimiausiu metu elektroniniai pažymėjimai bus išdalyti tik mokiniams. Kiti šiauliečiai elektroninio bilieto turėtų sulaukti tik metų pabaigoje – per Kalėdas.

Dienraštis taip pat primena, kad spalio 1-oji yra tarptautinė Muzikos diena. Šia proga žymus miesto muzikos veikėjas Gintas Gascevičius taria: „Aplink mus daugybė garsų, kurie iš pirmo žvilgsnio nėra muzika, juk net ir mūsų kalba – kaip melodinė linija.“

Naujienų portalas „Etaplius“ primena, kad Šiauliuose šiluma atpigo 26,6 procento. Šiauliečiai už šilumą mokės mažiau nei kitų didžiųjų miestų gyventojai.

Bendrovė „Šiaulių energija“ sumažino šilumos kainą, nes gaminant šilumą katilinėse bus naudojama daugiau pigesnės energijos – biokuro.

Prasidėjus šildymo sezonui, šiauliečiai už šilumą mokės mažiau nei Vilniaus, Kauno, Klaipėdos ir Panevėžio gyventojai. Čia šiluma bus pigesnė nei Akmenėje, Joniškyje, Mažeikiuose, Kelmėje, Radviliškyje, Raseiniuose, Telšiuose.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius