-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2013 12 13

Šilutėje pasikeitus valdžiai – aistros nerimsta

Šilutėje šią savaitę mero kėdę po 14 metų pertraukos susigrąžino konservatorius Šarūnas Laužikas. Tačiau aistros nerimsta – vietinių biudžetinių įstaigų vadovai tikina jau sulaukę įspėjimų, jog turės stoti į partiją, arba liks be darbo. Tuo tarpu naujosios valdžios atstovai tikina, kad tai – melas.
Šilutės rajono savivaldybėje gresia permainos
Šilutės rajono savivaldybėje - permainos / Aurelijos Kripaitės/15min.lt nuotr.

Pirmadienį Šilutėje atstatydinus porą metų valdžiusią merę Daiva Žebelienę ir valdžią užėmus naujajai koalicija, jau imta nerimauti, kad prasidės valymas. Anonimais išlikti siekę kelių Šilutės biudžetinių įstaigų vadovai 15min.lt teigė jau sulaukę spaudimo stoti į dabar jau valdžioje esančią Darbo partiją. Esą tik tai padės jiems išsaugoti darbo vietas. 

Darbo partijos Šilutės skyriaus pirmininkas Saulius Stankevičius tokias kalbas pavadino niekais. Esą skleisti tokie informaciją yra suinteresuota nuversta valdžia. „Jaučiu, kad kažkas vyks, bus kažkokia rotacija. Tam prireiks laiko. Tačiau noriu pažymėti, kad geri specialistai darbo nepraras. Jau seniai sakiau, kad Šilutės rajone, sumažėjus gyventojų skaičiui nuo 60 iki 44 tūkst., turi mažėti ir valdininkų. Nes jų skaičius nesumažėjęs“, - aiškino pašnekovas. 

Darbo partijos atstovas Tomas Budrikis po poros savaičių taps savivaldybės administracijos vadovu.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius