-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2015 05 19

Skaitytojas: buvęs Kauno vicemeras Kazimieras Nausėda stato automobilį kur nori?

Skaitytojas Renatas 15min.lt redakcijai atsiuntė nuotraukų, kurioje nufotografuotas buvusio Kauno mero pavaduotojo Kazimiero Nausėdos automobilis vienoje Kauno centro kiemų įvažoje, J.Gruodžio gatvėje. Politikas tvirtino, kad mašiną buvo palikęs labai trumpam.
K.Nausėdos automobilis
K.Nausėdos automobilis / Skaitytojo Renato nuotr.

Skaitytojas teigė, kad neturėjo galimybės išvažiuoti iš kiemo, nors vietos jame buvo daug. „Pats ponas apsireiškė tik po gero pusvalandžio ir su piktumais. O ir jo pareigos lyg ir jau nebe tos“, – pastebi Renatas.

Jo atsiųstoje nuotraukoje matytii lapas su politiko pavarde, telefono numeriu ir pareigomis – Kauno miesto vicemeras. Juo jis buvo praėjusioje kadencijoje, o dabar dirba Kauno rajono taryboje.

Skaitytojo Renato nuotr./K.Nausėdos automobilis
Skaitytojo Renato nuotr./K.Nausėdos automobilis

Pats K.Nausėda pateikė kiek kitokią įvykio versiją. „Atvykau pas žmogų iškrauti daiktų. Įvažiavimas į kiemą turi užtvarą, o gyventojui, pas kurį atvažiavau, telefonu prisiskambinti nepavyko, todėl nuėjau pas jį pats. Net neužrakinau automobilio, sugrįžau labai greitai ir tikrai nebuvau piktas, atsiprašiau laukiančių ir negalinčių išvažiuoti gyventojų. Be to, buvau palikęs mašiną prie krašto, arka yra plati, tad joje galėjo prasilenkti du automobiliai“, – tikino K.Nausėda.

Eriko Ovčarenko/15min.lt nuotr./Kazimieras Nausėda
Eriko Ovčarenko/15min.lt nuotr./Kazimieras Nausėda

Jis tvirtino, kad nufotografuotas lapas su ankstesnėmis pareigomis niekur nėra afišuojamas ir tiesiog likęs mašinoje iš ankstesnių laikų.

Būdamas Kauno tarybos nariu, o baigiantis kadencijai dar išrinktas vicemeru, Valstiečių ir žaliųjų sąjungos narys K.Nausėda linksniuotas ne viename skandale.

Politikui tapus Kauno tarybos nariu jo sūnus įsidarbino Kauno savivaldybės Miesto tvarkymo skyriuje. Jis pagarsėjo nemandagiu elgesiu su interesantais ir buvo atleistas dėl drausminių nuobaudų.

Taip pat prieš kelerius metus K.Nausėda uoliai gynė dukrą, kuri be leidimo prekiavo mobiliajame ūkininkų turgelyje Kaune. Tada jis pasipiktinusiems ūkininkams pagrasino, kad uždarys mieste jų turgelius.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius