Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2017 01 04

Socialdemokratai nesvarsto traukimosi iš valdančiosios koalicijos

„Lietuvos socialdemokratų partija nesvarsto galimo pasitraukimo iš valdančiosios koalicijos. Žiniasklaidoje paviešinti tokie pasvarstymai reiškia tik atskiras LSDP skyrių vadovų nuomones“, – rašoma partijos išplatintame pranešime spaudai.
Algirdas Butkevičius
Algirdas Butkevičius / Eriko Ovčarenko / BNS nuotr.

„Įvairios nuomonės jau buvo išsakytos ir partijos Tarybos posėdyje. Tuomet LSDP tarybos nariai balsavo dėl dalyvavimo valdančiojoje koalicijoje su Lietuvos valstiečių ir žaliųjų sąjunga ir dauguma pasisakė už koaliciją. Todėl dabar koalicijos klausimas partijoje netgi neaptarinėjamas, o jeigu iš visumos ištraukiamos nuomonės ir supriešinamos su mano pasisakymais ar visos partijos pareikšta pozicija, tai tiesiog rodo interesus priešinti socialdemokratus ir manipuliuoti tuo viešojoje erdvėje,“ – sako LSDP pirmininkas Algirdas Butkevičius.

„Apie derybas dėl koalicijos aš išsakiau savo nuomonę, bet valstybė nėra smėlio dėžė ir, jeigu pradėjome dirbti kartu su koalicijos partneriais, tai turime eiti toliau, kartu įgyvendinti patvirtintą Vyriausybės programą. Apie pasitraukimą nėra nei kalbos. Jaučiausi žurnalistų provokuojamas ir klausimais apie grupuotes partijoje. Dabar prieš artėjančius partijos pirmininko rinkimus, matyt, tokių provokacijų daugės. Tegaliu pasakyti, kad turime galimybę rinktis, ir dabar mūsų skyrius renkasi iš kelių galimų kandidatų,“ – sako LSDP Akmenės skyriaus vadovas Vitalijus Mitrofanovas.

Lietuvos socialdemokratų partijos ir Lietuvos valstiečių ir žaliųjų sąjungos koalicijos sutarčiai buvo pritarta balsavimu LSDP tarybos posėdyje, vykusiame 2016 m. lapkričio 4 dieną.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius