Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti
2010 02 26

Spektaklis kvies nustatyti ribas

Asociacija „Teatronas“ kviečia įvertinti naują spektaklį. Jį išvysti kauniečiai galės šeštadienį Kauno kultūros centre „Tautos namai“.
Naujasis spektaklis debiutuos Kaune
Naujasis spektaklis debiutuos Kaune / Spektaklio autorių nuotr.

Vienos dalies mistinės dramos „Riba“ autorius – Gintautas Katulis. Šis spektaklis – jau antrasis „Teatrono“ bendras kūrinys. Kauniečiai jau turėjo progų įsitikinti, kad „Teatrono“ narių spektakliai rimti, nors juose vaidinantys aktoriai – moksleiviai. Sausį Kaune parodytas pirmasis „Teatrono“ vaidinimas „Sveiki!“, režisuotas Gildo Aleksos. Šis kūrinys buvo verčiamas į gestų kalbą.

Naujajame spektaklyje jaunieji aktoriai nagrinėja gyvenimo nežinomybės akivaizdoje, gyvenimo baimės ir grožio temas.

„Spektaklis „Riba“ kupinas atvirų išgyvenimų, pamąstymų. Jame nagrinėjamos problemos visiems žinomos, tik pateikimo forma kita. Spektaklyje užduodami klausimai, skirti svarstymams apie pasitikėjimą. Tačiau drama nėra tik apie aštuonis jaunuolius, gyvenančius ties riba. Tai istorija apie visus, kurie stovi ant tilto krašto ir ieško atsakymų“, – teigia spektaklio „Riba“ kūrėjai. Ankstesniame savo spektaklyje laukę jaunimo, šįkart „Teatrono“ nariai tikisi patraukti brandesnės publikos dėmesį.

„Vasario 27 dieną „Riba“ bus peržengta pirmą kartą, todėl žiūrovai turės galimybę išvysti ne tik spektaklį, bet ir tikras veikėjų (aktorių) emocijas ir net patys galės pajausti, ką reiškia stovėti jėgos, kurios nesupranti, akivaizdoje“, – kalbėjo viena iš „Teatrono“ narių Monika Butkutė.

Spektaklio pradžia - šeštadienį, 17 val.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Užsisakykite 15min naujienlaiškius