-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2010 09 23

„Star1 Airlines“ vėl atšaukė skrydžius, nežinia dėl ateities veiklos išlieka (atnaujinta 19.23 val.)

Ketvirtadienį visą dieną buvo neaišku, ar iš Vilniaus oro uosto įvyks lietuviško kapitalo skrydžių bendrovės „Star1 Airlines“ skrydžiai. Vakare paskelbta, kad skrydžiai atšaukti, o informacija dėl ateities veiklos bus paskelbta penktadienį.
1996 metų gamybos „Boeing“ lėktuvas
1996 metų gamybos „Boeing“ lėktuvas / Irmanto Gelūno / BNS nuotr.

Kaip teigiama „Star1 Airlines“ išplatintame pranešime, 8 val. skrydis į Ispaniją, Žironą, bus vykdomas 17 val., o 16 val. skrydis į Londoną atidėtas 22 val. 

Papildyta 10.40 val.:  Nors buvo teigiama, kad skrydis Vilnius–Londonas atidedamas 22 val., „Star1 Airlines“ išplatino naują pranešimą, kuriame teigiama, kad lėktuvas kils laiku – 16.15 val.

15min.lt primena, kad trečiadienį bendrovės „Star1 Airlines“ lėktuvas iš Dublino į Vilnių neišskrido, nes jam buvo apribotos teisės kilti.

Papildyta 15.05 val. Aviakompanija „Star1 Airlines“ informavo, kad reisas Vilnius–Londonas atidėtas 22 val. Žironos reiso likimas neaiškus, nes dėl streikų Prancūzijoje sutriko daugelio Europos aviakompanijų veikla.

Papildyta 18.03 val. Nepaisant streikų Prancūzijoje, „Star1 Airlines“ pasiryžę skairdinti į Žironą keleivius ketvirtadienį apie 20 valandą.

Keleivius skraidinti „Star1 Airlines“ ketina iš Lietuvos bei Latvijos kompanijų išnuomotais lėktuvais.

Papildyta 19.23 val. Star1 Airlines“ išplatino pranešimą, kuriame informuojama, kad dėl nuomojamo orlaivio sulaikymo Dublino oro uoste atšaukia ir nevykdys šių skrydžių ketvirtadienį: Vilnius – Londonas – Vilnius bei Žirona – Vilnius - Žirona.

Penktadienį taip pat nebus vykdomi šie skrydžiai: Vilnius – Milanas – Vilnius, Vilnius – Londonas - Vilnius.

Aviakompanija paskelbė, kad atšauktų reisų keleiviai savo kelione turi pasirūpinti patys.

Star1 Airlines“ vadovybė taip pat informuoja, kad dabartiniu metu vyksta derybos su Dublino oro uoste sulaikyto orlaivio, nuomojamo bendrovei, savininkais dėl orlaivio sugrąžinimo į Vilnių.

Informacija dėl „Star1 Airlines” galimybių vykdyti 2010 m. rugsėjo 25 d. ir vėliau numatytus skrydžius bei tęsti veiklą bus paskelbta penktadienį iki 16 val.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius