Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti
2009 10 15

Sulaikytas Kaune nužudytos V.Naruševičienės buvęs vyras (papildyta 23.00 val.)

Lazdijuose policija sulaikė Kaune nušautos Violetos Naruševičienės buvusį vyrą, ketvirtadienį pranešė naujienų portalas lrytas.lt.
Kaune laidojamos žudynių aukos
Kaune laidojamos žudynių aukos / Eriko Ovčarenko / BNS nuotr.

Pranešama, kad anksčiau teistas 33 metų Deividas Naruševičius sulaikytas antradienį. Iki tol jis rūpinosi savo dukra, kuri praėjusį pirmadienį rado savo motinos lavoną.

D.Naruševičiui ketvirtadienį pareikšti įtarimai dėl automobilių vagysčių užsienyje ir sukčiavimo.
Lrytas.lt teigimu, būtent apie pogrindinį automobilių vagių ir ardytojų verslą kalba ir Drąsiaus Kedžio bylą tiriantys kriminalistai.

V.Naruševičienė ir Kauno teisėjas Jonas Furmanavičius Kaune nušauti praėjusį pirmadienį. Dėl šių nusikaltimų ieškomas D.Kedys, kuris kelis asmenis viešai kaltino tvirkinus jo mažametę dukrą. 

Papildyta 23.00 val. Kurį laiką praleidęs areštinėje vyras buvo apklaustas. Po apklausos jis buvo paleistas.

D.Naruševičiui pareikšti įtarimai dėl automobilių vagysčių užsienyje ir sukčiavimo.

Įtariama, kad vyras, susitaręs su brangių automobilių savininkais užsienyje, sumokėdavo dalį mašinos kainos ir automobilį pavogdavo. Savininkas duodavo laiko vagiui pasprukti ir sukarti ilgą kelią. Tada kreipdavosi į policiją, pranešdamas apie dingusį automobilį. Taip vogtų automobilių savininkai dar gaudavo pinigų iš draudimo kompanijų, o mašiną pavogęs lietuvis ją sėkmingai parduodavo užsakovams arba išardydavo pogrindinėse automobilių dirbtuvėse.

Būtent apie pogrindinį automobilių vagių ir ardytojų verslą kalba ir Drąsiaus Kedžio bylą tiriantys kriminalistai. Pareigūnus domina, kokį vaidmenį šiame versle turėjo D.Kedys ir kaip jo interesai susikirto su viena iš įtakingiausių Kaune grupuočių, kuriai vadovauja Saulius Velečka, pavarde Agurkas. 
 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Užsisakykite 15min naujienlaiškius