-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2016 09 25

Švietimo ir mokslo ministrės šou: nepatenkinta Andriumi Tapinu aprėkė moksleivę

Švietimo ir mokslo ministrė Audronė Pitrėnienė sužibėjo pedagoginiais sugebėjimais. Kaip paskelbta Andriaus Tapino laidoje „Laikykitės ten“, perrinkimo į Seimą siekianti politikė užsipuolė moksleivę, dalyvavusią kandidatų į Seimą debatų organizavime.
Audronė Pitrėnienė
Audronė Pitrėnienė / Irmanto Gelūno / BNS nuotr.

A.Tapinas – vienas iš daugelio žurnalistų, vedančių jaunimo iniciatyvos „Žinau, ką renku“ organizuojamus kandidatų į Seimą debatus. Renginių organizavimui aktyviai talkina vietos jaunimas, o viena Skuodo paauglė dėl to savo kailiu patyrė švietimo ir mokslo ministrės rūstybę. Kaip pranešta sekmadienį į eterį išėjusios „Laikykitės ten“ metu, A.Pitrėnienė moksleivę pirmiausiai užsipuolė dėl debatams Skuode tekusio moderatoriaus – A.Tapino.

Moksleivė laidos kūrybinei grupei teigė sulaukusi klausimo, kokiai partijai pati priklauso. Patikinimas, kad moksleivė nėra jokios partijos narė, ministrės neįtikino. Politikė esą toliau reiškė savo pasipiktinimą ir apie jokius kompromisus nenorėjo girdėti.

„Buvau apšaukta, ir tiek“, – teigė „Žinau, ką renku“ savanorė.

A.Pitrėnienės pozicija „Laikykitės ten“ taip pat nuskambėjo. Darbietė patikino tenorėjusi, kad būtų pakeista debatų diena. Išgirdusi daugiau pokalbio detalių, politikė ėmė piktintis, kad nepartinė moksleivė yra partinė.

„Natūraliai. Aš nežinau, aš neatsimenu tokių dalykų. Kad jinai partinė. Jinai negali būti, nes jinai yra per jauna būti partijoje“, – blaškėsi A.Pitrėnienė.

Dar kartą paklausta, ar teiravosi nepilnametės, kokiai partijai ši priklauso, ministrė atsakė pati savimi abejodama: „Nemanau“. Į tolesnes diskusijas apie debatų Skuode organizavimą politikė leistis nepanoro. Padėkojusi už debatų organizavimą ir jai skambinusį žmogų apkaltinusi „burbulų pūtimu“, A.Pitrėnienė padėjo ragelį.

A.Pitrėnienės benefisą galite stebėti „Laikykitės ten“ įraše, nuo 33 minutės.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius