-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2008 10 15

Tamošiūnaitė-Budrė dar nenusprendė, ar dirbs Seime

Suskaičiavus balsavusių rinkėjų balsus paaiškėjo, kad į Seimą pateko net keletas šeimų. Mandatus iškovojo Tautos prisikėlimo partijos (TPP) nariai Arūnas ir Inga Valinskai, Daiva ir Dainius Budriai.
Daiva Tamošiūnaitė
Daiva Tamošiūnaitė / LNK nuotr.

Bene įspūdingiausią šuolį partijos sąraše padarė Liberalų ir centro sąjungos lyderio Artūro Zuoko žmona Agnė. Moteris iš 141-osios vietos pakilo į 8-ąją ir vis dar turi šansų patekti į Seimą.

Laidos „Gyvenimas kaip kinas“ vedėja Daiva Tamošiūnaitė-Budrė TPP sąraše buvo įrašyta 74-uoju numeriu, tačiau po reitingavimo pakilo į 11 -ąją vietą ir iškovojo mandatą.

Moteris neslėpė, kad toks žmonių palaikymas jai buvo netikėtas.

„Esu lengvame šoke. Atsakymus sužinojau tik vakar vakare, tačiau džiaugiuosi, kad tiek žmonių mane palaiko ir pasitiki“, –15min.lt prisipažino D.Tamošiūnaitė-Budrė.

Laidos vedėja prisipažino nesitikėjusi, kad abu su vyru Dainiumi iškovos mandatus. D. Tamošiūnaitė-Budrė tikino palaikiusi vyrą jo rinkimų apylinkėje. Mat jis turįs idėjų ir planų, ką galėtų nuveikti Lietuvos labui.

Esu lengvame šoke. Atsakymus sužinojau tik vakar vakare, tačiau džiaugiuosi, kad tiek žmonių mane palaiko ir pasitiki“, –prisipažino D.Tamošiūnaitė-Budrė.„Jei vienas iš mūsų būtų iškovojęs mandatą – būtų vienokia situacija. Dabar į parlamentą pakliuvome abu. Visas gyvenimas verčiasi aukštyn kojom. Dar nesikalbėjome su vyru ir nenusprendėme, kaip pasielgsime“, – sakė laidos vedėja.

Visada yra minusas kartu su vyru dirbti toje pačioje darbovietėje. Kita vertus, su vyru nebūtinai dirbsime tuose pačiuose darbo baruose“, – kalbėjo moteris, paklausta, ar džiaugiasi, kad teks darbuotis kartu su sutuoktiniu.

Pasidomėjus, ar kas pasikeitė po to, kai D.Tamošiūnaitė-Budrė iškovojo Seimo mandatą, moteris juokdamasi tikino, jog kolegos į ją žiūri ne taip kaip anksčiau.

„Atvažiavau šįryt į darbą, bet žmonės į mane jau žiūri kiek kitaip“, – šypsodamasi teigė TPP narė.

Utenos rinkimų apygardoje TPP narė I.Valinskienė surinko 13,88% rinkėjų balsų, tačiau jų nepakako, kad moteris patektų į antrąjį turą.

Tačiau A.Valinsko žmonai Ingai reitingavimas irgi buvo palankus. Filmų įgarsintoja partijos sąraše buvo įrašyta 23-uoju numeriu, tačiau po rinkimų ji pakilo į 4-ąją vietą ir iškovojo mandatą.

Antrasis rinkimų į Seimą turas vyks spalio 26 dieną. Tada ir paaiškės naujojo parlamento sudėtis.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius