-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2015 08 03

Tauragės savivaldybės administracjos direktoriui ir pavaduotojui svarsto skirti solidžius priedus

Trečiadienį Tauragės rajono savivaldybės taryba svarstys, ar skirti priemokas prie atlyginimų Tauragės rajono savivaldybės administracijos direktoriui Modestui Petraičiui ir jo pavaduotojui Vytautui Navickui. Skelbiama, kad priemokas šie valdininkai gaus už papildomas darbo funkcijas. Kaip „Tauragės kurjerį“ informavo savivaldybės tarybos sekretorė Sonata Jurgilienė, ir Modestui Petraičiui, ir Vytautui Navickui planuojama skirti 40 proc. jų oficialių atlyginimų dydžio priedus.
Pinigai
Pinigai / Irmanto Gelūno / BNS nuotr.
Temos: 1 Tauragė

Pagal parengtą sprendimo projektą savivaldybės administracijos direktoriui M.Petraičiui solidus priedas prie algos bus mokamas už tai, kad jis įgyvendins savivaldybei nuosavybės teise priklausančių bendrovių akcijų suteikiamas turtines ir neturtines teises. V.Navickas priedą gaus už tai, kad stebės, kaip asmenys, dirbantys valstybinėje tarnyboje, vykdo Lietuvos Respublikos viešųjų ir privačių interesų derinimo valstybinėje tarnyboje įstatymo nuostatas, laikosi profesinės etikos normų, ir kontroliuos informacijos pateikimą savivaldybės interneto svetainei.

Savivaldybės interneto svetainėje skelbiama, kad savivaldybės administracijos direktoriaus atlyginimas be priedo šiuo metu siekia 1135 eurų, jo pavaduotojo – 1018 eurų, neatskaičiavus mokesčių. 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius