Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti
2014 10 13

Teismas pradėjo nagrinėti Vilmos Vildžiūnaitės ir VMI ginčą

Birželio pabaigoje iš Valstybinės mokesčių inspekcijos (VMI) viršininko pavaduotojos pareigų atleista Vilma Vildžiūnaitė savo darbo vietą bei reputaciją bando susigrąžinti teisme.
Vilma Vildžiūnaitė
Vilma Vildžiūnaitė / Kadras iš „Youtube“

Vilniaus apygardos administracinis teismas pirmadienį atidėjo V.Vildžiūnaitės skundo VMI dėl sprendimo ją atleisti iš darbo nagrinėjimą, nes į bylą trečiuoju asmeniu įtraukiama Finansų ministerija, be to, prie bylos prijungta civilinė byla, susijusi su įmone, dėl kurios pažymos V.Vildžiūnaitei buvo skirta nuobauda, skelbia naujienų portalas delfi.lt.

Tuometinis VMI viršininkas Modestas Kaseliauskas, likus diem dienoms iki savo darbo pabaigos, birželio 30 dieną atleido V.Vildžiūnaitę už šiurkštų tarnybinį nusižengimą - esą dėl jos kaltės sustabdytas milijoninės vertės konkursas.

Pati V.Vildžiūnaitė tvirtino, kad buvo atleista, nes oficialiai parašė, jog konkurse dalyvavusi įmonė neturi skolos, nors ši turėjo 78 centų skolą ir maždaug 200 kartų didesnę mokesčių permoką vienu metu.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Reklama
LPC meno galerijoje eksponuojamos parodos turi išskirtinę misiją
Užsisakykite 15min naujienlaiškius