Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti
2013 04 23

Trečiadienį Vilniuje – gyventojų perspėjimo ir informavimo sistemos techninis patikrinimas

Vilniaus miesto savivaldybė informuoja, kad rytoj, balandžio 24 d., 11 val. 52 min. bus atliekamas gyventojų perspėjimo ir informavimo sistemos techninis patikrinimas, kurio metu bus įjungiamos centralizuoto ir vietinio valdymo elektros sirenos.
Vilniaus arkikatedra
Vilniaus arkikatedra / Andriaus Ufarto/BFL nuotr.

11 val. 55 min. per Lietuvos radijo ir televizijos programą, nacionalinius, regioninius ir vietinius transliuotojus iš Priešgaisrinės apsaugos ir gelbėjimo departamento prie Vidaus reikalų ministerijos Civilinės saugos valdybos Situacijų koordinavimo skyriaus visuomenei bus skelbiama informacija.

Gyventojai taip pat bus perspėjami ir trumpaisiais pranešimais į mobiliuosius telefonus, kuriuose įjungta korinio transliavimo funkcija, todėl prašome nustatyti savo telefonus perspėjimo pranešimų priėmimui. Telefonų nustatymo instrukcijos ir daugiau informacijos apie šią sistemą pateikiama departamento tinklapyje adresu www.vpgt.lt.

Gyventojai prašomi išklausyti per radijo imtuvus arba Lietuvos televiziją skelbiamą informaciją ir elgtis pagal rekomendacijas.

Patikrinimą organizuoja Lietuvos Respublikos Priešgaisrinės apsaugos ir gelbėjimo departamentas prie Vidaus reikalų ministerijos.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Užsisakykite 15min naujienlaiškius