-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2010 03 05

Tūkstančio vakarėlių riteris švenčia jubiliejų

Šį vakarą šokių muzikos ir kokteilių bare „Pop Star Bar“ dešimties metų už pulto jubiliejų švenčiantis Lauris Lee dovanos septynių valandų solinį šou, kuriam didžėjus ruošėsi ilgiau nei mėnesį.
Dešimtmečio scenoje jubiliejui skirtame vakarėlyje skambės pačios mėgstamiausios Laurio Lee melodijos
Dešimtmečio scenoje jubiliejui skirtame vakarėlyje skambės pačios mėgstamiausios Laurio Lee melodijos / Organizatorių nuotr.

„Metuose daugiau nei 50 savaičių, tai mažiausiai šimtas savaitgalio vakarėlių per metus, o per dešimt metų jų daugiau nei tūkstantis. O juk vakarėliai vyko ne tik savaitgaliais. Tik labai retais atvejais savaitgalius leidau ne renginiuose. Bet dažniausiai grojau, buvau vakarėlių organizatorius, lydėjau didžėjus iš užsienio ar tiesiog linksminausi. Tai didžiulė mano gyvenimo dalis. Juk mano dešimt metų už pulto – tai trečdalis gyvenimo,” – samprotavo  Lauris Lee.

Vienas garsiausių Lietuvos didžėjų bei vakarėlių organizatorių, dueto „RyRalio“ narys, savo didžiąją šventę minės jau šį penktadienį šokių muzikos ir kokteilių bare „Pop Star Bar“. Būtent šis, daugiau nei prieš metus atsidaręs, sėkmingai dirbantis „RyRalio“ dueto baras geriausiai atskleidžia visą didžėjaus kelią.

Svarbiausias įvykis – baro atidarymas

Paprašytas įvardinti svarbiausius dešimties metų įvykius, Lauris Lee pirmiausia pamini kompanijos „RyRalio“ įkūrimą, pirmosios lietuviškos plokštelės leidybą, „Sultry Blue“ bei „Dance Out Loud“ kūrinių pasirodymą pasaulinių skaitmeninių įrašų parduotuvių topų viršūnėse, kokteilių baro „Pop Star Bar“ atidarymą bei „RyRalio“ festivalio „Summer End Festival“ tapimą tradiciniu bei esminiu šokių muzikos renginiu ne tik Kaune, bet ir Lietuvoje. Be to, didžėjus išskyrė savo kuruojamų „Dusty Groove“ bei  „DJ Bartukai“ projektų sėkmę.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius