-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2011 02 04

Ūkio ministras Dainius Kreivys: Įtarimai dėl suskystintų dujų terminalo privalo būti išsklaidyti

Ūkio ministras Dainius Kreivys pareikalavo išsamaus aplinkybių išaiškinimo dėl teismo proceso, kuriame minima ir Ūkio ministerijos kanclerio pavardė.
Dainius Kreivys
Dainius Kreivys / Juliaus Kalinsko / 15min nuotr.

„Gedimino Kirkilo vadovaujama vyriausybė padarė nemažai veiksmų, kurie žalingi Lietuvai ir Lietuvos ekonomikai. Į klausimą, kas kaltas dėl to, kad Lietuva vis dar neturi suskystintų dujų terminalo, privalo būti atsakyta“, – sako D. Kreivys.

Pasak ministro, jo kadencijos pradžioje du byloje minimi asmenys – Anicetas Ignotas ir Neringa Pažūsienė buvo atleisti iš Ūkio ministerijos.

„Buvau sulaukęs aštrios socialdemokratų kritikos, esą atleidau patyrusius ir kompetentingus valstybės tarnautojus“, – teigia D. Kreivys.

Ūkio ministerijos kancleris Gediminas Miškinis įpareigotas raštu ministrui paaiškinti visas su jo paminėjimu byloje susijusias aplinkybes.

Teismą pasiekė byla, kurioje trys valstybės pareigūnai – buvęs Ūkio ministerijos sekretorius A. Ignotas, buvęs valstybės sekretorius G. Miškinis ir buvusi ministerijos Teisės ir viešųjų pirkimų departamento vadovė N. Pažūsienė įtariami piktnaudžiavę tarnybine padėtimi, kai buvo steigiama suskystintų dujų importo terminalo valdymo įmonė „Gamtinių dujų terminalas".

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius